2777
2789

ایا؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم مرد نماز خونیه ینی اصولا با وضو میخوابه بسیار معتقده

امشب دیرم تو خواب ناله میکنه بیدارش کردم اولش گیج بود بعد ۵ مین انگاری ک بخودش بیاد گفت 

مطمئنم مرده بودم روح جداشده بود میگفت داشتم پرواز میکردم ی عالمه دشتو جنگل زیبا میگفت رفتم پایین تو خوشگلترین باغ ی مرد بهش گفته هرکدومو میخای لنتخاب کن بعد بهش گفته واستا تا بیام میگفت مرده رفت تو ی خونه چوبی شوهرم رفته دنبال مرده دیده مرده داره با ی زنه لب میده و میبوسش میگه مرده برگشت ک منو نگاه کنه خیلی چهره وحشتناکی  داشت جوری ک از ترس تو خواب ناله میکرد منم فهمیدم مرده دویده اومده دنبالش اینم فرار کرده مرده اومده برسه بهش این ی مشت خاک ریخته تو صورت مرده نتونسته در باغ ببنده اینم فرار کرده ک من بیدارش کردم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
همسرم مرد نماز خونیه ینی اصولا با وضو میخوابه بسیار معتقدهامشب دیرم تو خواب ناله میکنه بیدارش کردم ا ...

ممکنه همسرتون این روزا زیر فشار باشه و شرایط سختی داره از نظر روحی .. نگرانی و این داستانا باعث شده همچین خولبی ببینه 

بهش بگو مراقب باشه این روزا که فریب نخوره از کسی یا موقعیتی ..

اگه تصمیم مهمی قراره بگیره یا شک و دودلی داره راجب نوقعیتی قراره تغییری ایجاد کنه یکم مراقب باشه بد نیست ...

ممکنه همسرتون این روزا زیر فشار باشه و شرایط سختی داره از نظر روحی .. نگرانی و این داستانا باعث شده ...

بنظرت پای زنی درمیونه ؟ همش میگه ی زن نفرینم کرده شایدم چیزی میدونه نمیگه اخه تا حالا هیچوقت از خواب ها ندیده بود خیلی ترسیده

شاید یک ظلمی یا گناهی کرده در کنار کارای خوبش

خودشم میگه چقدر خوب بود خیلی حال داد ولی معلومه یجار کار میلنکه از اون دوتا خیلی ترسیده بود

بنظرت پای زنی درمیونه ؟ همش میگه ی زن نفرینم کرده شایدم چیزی میدونه نمیگه اخه تا حالا هیچوقت از خواب ...

خب ازش بپرس یه زن نفرینم کرده یعنی چی مگه کاری کردی؟

خوابا از ناخداگاه شکل میگیرن دیگه ... تو فشار باشی خوابای خوبی نمیبینی صددردصد . خواب پرواز نشونه اضطرابه معمولا 

خب ازش بپرس یه زن نفرینم کرده یعنی چی مگه کاری کردی؟خوابا از ناخداگاه شکل میگیرن دیگه ... تو فشار با ...

اره درسته پرسیدم گفت ن بمن ک اینطور گفت 

منم گاهی از این خوابا میبینم

مثلا شیطان با قیافه خوب میاد تو رو قانع میکنه ک فلان کارو انجام بده

اما من فهمیدم این شیطانه وقتی بسم اللله گفتم مثل آتش زبانه کشید

و معنیش اینه ک کاری انجام دادم یا قراره انجام بدم ک رضایت خدا درش نیست

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
منم گاهی از این خوابا میبینممثلا شیطان با قیافه خوب میاد تو رو قانع میکنه ک فلان کارو انجام بدهاما م ...

ممنون عزیزم این حرفتون خیلی نزدیک به واقعیت اتفاقا ی ۳۰۰ تومن پول داشت همکارش گفت بده من سودی بهت هرماه سود میدمهمسرم گفت نزوله اما من بهش گفتم بده بگو اگ ضرر کردی ماهم شریکیم تو ضررت اما کار دوستش ضرر نمیکنه همینطوری دودل بودیم همسرم راضی نمیشد فکر کنم اون زنه تو خواب من بودم ک داشتم فریبش میدادم😂

ممنون عزیزم این حرفتون خیلی نزدیک به واقعیت اتفاقا ی ۳۰۰ تومن پول داشت همکارش گفت بده من سودی بهت هر ...

خواهش میکنم

خب حتما خواب شوهرتون با موضوع پولی ک قرار بود به دوستش بده ربط داره، آره سودپول گرفتن از اشخاص واقعا خیر و برکتی نداره، چون ممکنه اون سود اگرچه اندک هم باشه بازم شک و شبه ای در اون وجود داشته باشه، چون منبع کسب سود مشخص نیست

اما ن اینطور نیست ک شما شیطان باشید😊، در واقع شیطان همیشه سعی میکنه از طریقی در وجود آدمهای پاک رخنه کنه و اینجا آدم باید حواسش باشه ک ممکنه اون عسلی ک میخواد بخوره آلوده به زهر باشه

و به عبارتی شیطان تلاش میکنه ک یه کاری رو از نظر ما خیلی جالب و شیرین جلوه بده،اما در اصل رضایت خدا در اون کار نیست😊

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢