2777
2789
عنوان

ابجی من

41 بازدید | 6 پست

جلو شوهرم پوششو اصن رعایت نمیکنه

من خودم جلو دومادمون مانتو و روسری سرم میکردم عقد ک کردم بابام ب ابجیم گفت بدو برو شالتو بزار من گفتم بابا بزار راحت باشه و همسرم بد دل نیست و چشماشم پاک بزار راحت باشه

ولی ابجیم جدیدن اصن رعایت نمیکنه من خودمم همسرم میزاره اوکی باشه پوششم ولی خودم رعایت میکنم مثلن خط شو...ت چیزی معلوم نباشه ولی ابجیم اصن رعایت نمیکنه و جدیدن خیلی از دستش ناراحت شدم اونروز داشتن ورق بازی میکردن ببخشید معذرت میخام 

ابجیم روبه روی شوهرم نشسته بود اونجاش کاملن از رو شلوار معلوم بود و اصن بد نشسته بود من خودم شلوار تنگ بپوشم پاهام حداقل میبندم اونطوری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا چیزیش نگفتی؟

نه اصن چون خودم اجازه دادم میگم داستان نشه 

و یه بارم پارسال من سر یه موضوعی عصابم چند وقتی خراب بود دیدم اونموقع ک میرفتیم خونه مامانم شوهرم رو پای ابجیم خوابید و من انقد ناراحت شدم ک ب مامانم گفتم این چرا اینطوری اصن شوهر منم مورد داشته باشه این چرا وقتی شوهرم خوابید ری اکشن نشون نداد ک خودشو جمع کنه یا اصن اجازه نده خودمم اونجا بودم ولی حال روحی خوبی نداشتم و مساعد نبودم

خب بگو بهش بگو بخاطر خودت میگم بگو راحت باش ولی ی چیزاییم رعایت کن اگر نمیتونی و بینتون بد میشه به م ...

کلن رو بهش دادم حتی بابام سرکار نمیزاشت بزه من انقد بابام نصیحت کزدم تا اجازه داد و رفت .. 

شوهرمم یه بار ی چیزی اتفاق افتاد گفت من فکر نمیکردم ناراحت بشی اون مثل خوااهر منه ولی ابجی من واقعن بد میگرده معذرت میخام قشنگ جلو شوهر من رو ب روش نشست بود اونجاش معلوم بود از رو شلوار تنگ .... من خودم اونطوری کسی بخاد باشه پاهامو ب صورت باز نمیزارم جمع میکنم