2777
2789
عنوان

کیا تو رابطه لانگ دیستنس هستن 💘

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 63 پست
تلخی که زیاد داره ولی وقتی ادمش باشه می ارزه به تموم شیرینی‌های دنیا، اگر برگردم عقب انتخاب میکنم چو ...

🥰✨🌱 

به نظرم تلخیش هم شیرینه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیرینیای خودشو داره تلخیاشم داره 

شیرینیش اینه هر دفعه میخوای ببینیش ذوق شوقیو داری که انگار بار اوله میخوای ببینیش تلخیشم اینکه تو چت سخته و خیلی بحثا سر همینه که طرف با لحن اشتباه پیامتو میخونه

من با شوهرم که عقدیماون کرجه منم خوزستان، سال تا سال همو میبینیم بخاطر کارشبدجور سخته و دلتنگی داره� ...

ای جانم 🥲 

همینکه به هم دیگه رسیدین و عقد کردین ، جای شکر داره 

این روزا هم میگذره ، غصه نخوری ها 

اون مرد به خاطر تو تن به دوری داده 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

الانم 2 روزه قهریم 🥺

به خاطر دلتنگیه 

سعی کن برنامه بریزید زودتر همو ببینید 

اگه خود واقعیش شبیهه حرفاش نبود چی؟؟؟😐😐😐

اگه آدم درستی نباشه ، بالاخره یه جا گاف میده