2777
2789
عنوان

برا زندگیم دعا نوشتن چجور باطل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست
عزیزم باید بری پیش دعانویس

میدونم ولی زندگیم رو هواست و پول ندارم خانوادم اعتقاد ندارن که بهم پول قرض بدن خودمم الان در حال حاضر اونقدری پول ندارم که باطل کنم 

برام دعا کنید آروم بشم و حالم خوب بشه🥹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعا نویس بهم گفت یه دختر برات دعای جدایی نوشته که به شوهرت علاقه داشته یا قبلا باهاش بوده و سیاهی اف ...

بنظرم‌۹۰ درصد این حرفای دعانویسا الکیه!

آخه مگه خدا نشسته که اینا کارشونو بکنن جای خدا؟

میش مشاوره رفتین؟

کانال اعمال صالحین و وظایف کاملین رو تو یوتوب ببین

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
و بعدش اصلا چرا رفتی پیش دعا نویس

نمیدونم مغزم نمی‌کشه حالم خوب نیست الان واقعا

از شوهرم یه رفتاری دیدم که الان ازش میترسم که بلایی سرم بیاره حتا باور ندارم دیگه دوستم داره و فکر می‌کنم دروغ میگه و حسم یطرفس

بنظرم‌۹۰ درصد این حرفای دعانویسا الکیه!آخه مگه خدا نشسته که اینا کارشونو بکنن جای خدا؟میش مشاوره رفت ...

آره رفتیم یماه و نیمه نرفتیم ینی یسری اتفاقا افتاد تایم نداشتیم و این خراب کرد همچیو

عقیقه گوسفند ، و تو خونه قرآن پخش کن نماز هات رو سر تایم بخون پیش هیچ دعانویس هم نرو که زندگیت بدتر ...

عتیقه گوسفند چیه

نمیدونم مغزم نمی‌کشه حالم خوب نیست الان واقعااز شوهرم یه رفتاری دیدم که الان ازش میترسم که بلایی سرم ...

مگه مرد همیشه خوش اخلاقه یا حتی زن من خودم عصبی میشم انگار خوی حیوانی میگیرتم بیخیال صلوات بفرست بشین زندگیتو کن

عتیقه گوسفند چیه

قربونی برای رفع بلا اون گوشت قربونی و نذری رو میدی به افراد نیازمند و اصلا خودتون ازش نمی‌خورید 

تا حالا نذری بیرون ندادید خیرات و عقیقه گوسفند هم که خیلی معروفه برای رفع بلا اینجور مسائل یکم تحقیق کن 

مگه مرد همیشه خوش اخلاقه یا حتی زن من خودم عصبی میشم انگار خوی حیوانی میگیرتم بیخیال صلوات بفرست بشی ...

از صلوات گذشته شنبه دادخواست طلاق میده

قربونی برای رفع بلا اون گوشت قربونی و نذری رو میدی به افراد نیازمند و اصلا خودتون ازش نمی‌خورید تا ح ...

باشه گلم مرسی

سلام

پخش ۴۱ روز سوره بقره در خانه

خوندن مداوم ۴ قل و آیت الکرسی

خوندن روزی ۵۰ ایه قران(میتونی جن و تکویر بخونی)روایت داریم هرکسی روزی ۵۰ ایه قرآن بخونه هیچ سحری روش اثر نمیکنه

دعای ۶۰ قاف

اذان گفتن بلند در خانه 

یه قرآن کوچک هم همرات داشته باش

من هزار بار تا پای مرگ رفتم نمیدونم چه کوفتی بود 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی