2777
2789
عنوان

دخترایی ک خیانت دیدید ترک شدین شکست عشقی خوردین بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 61 پست
کلا اگه حوصلت سر رفت تنهائم بمونی میشینی باز ب این فکر میکنی البته من ماه اخیر ینی خاستم آشنا شم بهم ...

چقدر بد🥲🥲

نه من دیگ قید چنین رابطه هایی ک ایندش معلوم‌نیست رو زدم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره مثلا همسر بود . می گفت به خاطر پول و موقعیت خانوادم اومده جلو .

طلاق گرفتی؟بگو ارهههههه توروخدااا 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اصلا هیچ توضیحی نداد حتی یه پیامبابام زنگ زدبهش رید ب هیکلش خانوادم خیلی کمکم کردن واسه خوب شدنم همو ...

وای عزیزمممممممم دم خانواده ات گرم خدایی قدرشون رو بدون طلان طلاااا جواهرررررن 

ینی این همش ی درس یود و ثابت بشه برات ک هیشکی قد خانوداه دوست نداره بچسب بهشون و حرفشونو کوش بده

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

وای عزیزمممممممم دم خانواده ات گرم خدایی قدرشون رو بدون طلان طلاااا جواهرررررن ینی این همش ی درس یود ...

قربونت برم دقیقا هیچکس مثل خانواده نمیشه

خیلی پشیمونم که حرفشونو گوش نکردم ولی خب خداروشکر بازم تموم شد🥲 ولی بابامو پیر کردم💔

قربونت برم دقیقا هیچکس مثل خانواده نمیشهخیلی پشیمونم که حرفشونو گوش نکردم ولی خب خداروشکر بازم تموم ...

منم مامان و بابام خیلی شکسته شدن. خدا الهی ازش نگذره . توی هرچی حلالش کرده باشم توی اذیت و آزاری که خوانوادم به خصوص پدر و مادرم دیدن واگذارش کردم به خدا 😭

قربونت برم دقیقا هیچکس مثل خانواده نمیشهخیلی پشیمونم که حرفشونو گوش نکردم ولی خب خداروشکر بازم تموم ...

نه اینطور نگو عزیزم بلاخره پیش میاد ما گاهی وقتا اشتباه میکنیم لج میکنیم تا سرمون نخوره سنگ نمی‌فهمیم توام مهم اینه ک الان ی ورژن قوی تر از قبل خودت شدی فهمیده تر آگاه تر بالغ تر و از همه مهم تر دلبستگی و عشق شدید ترت نسبت ب خانواده اینا خودش کم چیزی نیست خدایی . و این ک خدا هم خیلی دوست داشت که از این آدم نالایق نجاتت داد 💖

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

اره عزیزم . طلاق گرفتم بعد از ۶ سال زندگی که نه زنده مانی الان میفهمم زندگی چیه

خداروشکررر‌بهش فکرمم نکن

منم مامان و بابام خیلی شکسته شدن. خدا الهی ازش نگذره . توی هرچی حلالش کرده باشم توی اذیت و آزاری که ...

دقیقا منم ایشالا اتیش بیوفته ت زندگیشون انقد ک مامان بابای من غصه خوردن حد نداره ایشالا اتیشی بیوفته تو زندگیشون ک از دردشون ندونن چیکار کننن خدا انتقام اشکای مامانمو ازشون بگیره 

نه اینطور نگو عزیزم بلاخره پیش میاد ما گاهی وقتا اشتباه میکنیم لج میکنیم تا سرمون نخوره سنگ نمی‌فهمی ...

مرسی عزیزدلم🥲🤍🤍

دقیقا منم ایشالا اتیش بیوفته ت زندگیشون انقد ک مامان بابای من غصه خوردن حد نداره ایشالا اتیشی بیوفته ...

من اتفاقا میگم این دنیا خوش و سالم باشن . حساب کتابم با اینا باشه اون دنیا که دستم خالیه 

من اتفاقا میگم این دنیا خوش و سالم باشن . حساب کتابم با اینا باشه اون دنیا که دستم خالیه

ایشالا هر دو دنیا جواب پس بدن