من خودم بعد از ۵ سااال خیانت دیدم حاضرم قسم بخورم هیچ رابطه ای ب اندازه رابطه ای ک من توش بودم عاشقونه و جدی نبوده فقط ۳ روز گریه هامو کردم سوگواریمو کردم و دیگه خودمد جمع کردم قبل از لو رفتنش دومااااه عذابم داد مردهههه بودممم دق کرده بودم خیلی اذیتم کرد من قدر خودمو ندونستم خودموو پیشش له کردم میدیدم تو این دوماه انقد سرده و محل نمیده باز خودمو کوچیک میکردم میچسبیدم بهش بدجور خوردم کرد من بد ضربه ای خوردم کسی ک ۵ سااال بخاطرش ت رو خانوادم وایستادم و جنگیدم دوماه بخاطر یه دختر دیگ منو عذاب داد ک خودم ول کنمبرم و وقتی هم لو رفت کلا رفت طرف اون دختره و دختره رو فرستاد سراغم کلی فحشم داد تا یه هفته دختره با شماره های مختلف زنگ و پیام میداد بهم و فحش نثارم میکردجالب بود انگار من رفتم وسط رابطه اونا😂😂
ولی خب بعد از ۳ روز خودمو جمع کردم هرچیییی ک ازش داشتمو پاک کردم هرچیییی پیام عکس فیلم وویس شماره هرچیزی ک فکرشو کنید من پاک کردم هرچیزی ک از این ۵ سال داشتم حتی شمارمو عوض کردم برنامه هامو دیلیت زدم پیج جدید زدم و تمام الانم حالم عالیهههههه نزدیک یکماهم هست ک گذشته واسه خودتون ارزش قائل باشید کسی رو ک بهتون خیانت کرد و ترکتون کرد رو بندازید دور و بفکر برگشتتش نباشید و اینکه هرچیزی هم ک ازش دارید و شمارو یاد اون میندازه حذف کنید این خیلی به فراموش کردنش و خوب شدن حالتون کمک میکنه🤍 و دیگ هم از هیچجا چکش نکنید دیدم دخترایی رو ک طرفشون خیانت کرده بهشون یکسااال گذشته باز عاشق اون خائنن😑😑نکنید باخودتون تا وقتی خودتون قدر خودتونو نمیدونید کسی دیگ هم نمیدونه