2777
2789

من خودم بعد از ۵ سااال خیانت دیدم حاضرم قسم بخورم هیچ رابطه ای ب اندازه رابطه ای ک من توش بودم عاشقونه و جدی نبوده فقط ۳ روز گریه هامو کردم سوگواریمو کردم و دیگه خودمد جمع کردم قبل از لو رفتنش دومااااه عذابم داد مردهههه بودممم دق کرده بودم خیلی اذیتم کرد من قدر خودمو ندونستم خودموو پیشش له کردم میدیدم تو این دوماه انقد سرده و محل نمیده باز خودمو کوچیک میکردم میچسبیدم بهش بدجور خوردم کرد من بد ضربه ای خوردم کسی ک ۵ سااال بخاطرش ت رو خانوادم وایستادم و جنگیدم دوماه بخاطر یه دختر دیگ منو عذاب داد ک خودم ول کنم‌برم و وقتی هم لو رفت کلا رفت طرف اون دختره و دختره رو فرستاد سراغم کلی فحشم داد تا یه هفته دختره با شماره های مختلف زنگ و پیام میداد بهم و فحش نثارم میکردجالب بود انگار من رفتم وسط رابطه اونا😂😂

ولی خب بعد از ۳ روز خودمو جمع کردم هرچیییی ک ازش داشتمو پاک کردم هرچیییی پیام عکس فیلم وویس شماره هرچیزی ک فکرشو کنید من پاک کردم هرچیزی ک از این ۵ سال داشتم حتی شمارمو عوض کردم برنامه هامو دیلیت زدم پیج جدید زدم و تمام الانم حالم عالیهههههه نزدیک یکماهم هست ک گذشته واسه خودتون ارزش قائل باشید کسی رو ک بهتون خیانت کرد و ترکتون کرد رو بندازید دور و بفکر برگشتتش نباشید و اینکه هرچیزی هم ک ازش دارید و شمارو یاد اون میندازه حذف کنید این خیلی به فراموش کردنش و خوب شدن حالتون کمک میکنه🤍 و دیگ هم از هیچجا چکش نکنید دیدم دخترایی رو ک طرفشون خیانت کرده بهشون یکسااال گذشته باز عاشق اون خائنن😑😑نکنید باخودتون تا وقتی خودتون قدر خودتونو نمیدونید کسی دیگ هم نمیدونه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🧑‍🦯🦖 روحش شاد غرور خوبی داری هرکسی نداره اینو دکمشو زدی خلاصه

غرور چی دوماه قبل از لو رفتنش عذابم داد عذاباااا ببین همش زجرم میداد میگفت حسم بت عوض شده میوفتادم ب التماس ک ولم نکنه لعنت بهش شده بودم یه جنازه بس حالم بد بود ولی خب وقتی خیانتش لو رفت ریدم بهش و حذفش کردم من ادم خائن رو نمیخوام

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

منم دقیقا اینطوری شدم ولم کرد رفت بایکی دیگه ازدواج کرد خطشم شکوند . چهارسال بعد باگریه و التماس برگشت گفت تو خوب بودی زنم فقط پولامو میخواد مهرگذاشته اجرا و گفت اونو طلاق میدم تو بیا بهم . منم گفتم برو کچل پدرسگ بااون قیافت مگه موندم رو دست مادرم بیام زن دوم یه کچل سیاه سوخته بشم 🤣😂

اون علنا رفت با یکیو خلاصاگ طرفت از لجت بگه میخام برم با رفیقت رل بزنم چی؟؟؟

بنظر‌خودت کسی ک حتی ب این موضوع فکرم کنه ادمه؟دیگه چ برسه به زبونش بیاره!!!!مثل من نشو واسه خودت ارزش قائل باش بگو برو بجهنم مال منم همش میگف اگ بفهمی خیانت کردم چیکار میکنی اگ‌خیانت کنم چیکار میکنی و بعدا گندش دراومد

بنظر‌خودت کسی ک حتی ب این موضوع فکرم کنه ادمه؟دیگه چ برسه به زبونش بیاره!!!!مثل من نشو واسه خودت ارز ...

انداختمش رفت

ولی ول کن نیست

هزار بار اونده التماس و منت کشی

😘Thanks GOD 
دقیقاااا خداروشکر که حالت خوب شده عزبزم

شبی ک فهمیدم شکستم 

پشت سر هم بهش زنگ میزدم جوابمو نمیداد تو شوک بودم جواب منو نمیداد ولی گزارش تک تک زنگامو ب دختره میداد و اونم میومد فحش نثارم میکرد و مسخرم میکرد منم اصلا جوابشو نمیدادم ولی خب بابت فحشاش بابام ازشون شکایت کردن چون خیلی ناجور بودو به مدت یک هفته با شماره های مختلف مزاحمم میشدن ک دیگ خطمو سوزوندم وقتی واسه رضایت گرفتن افتاد ب التماس انتقام شبی ک منو خورد کردنو میگیرم