2777
2789

تو شهر ما رسمه هم دختر و هم پسر هر دو باید چند تا سرویس خواب بالشت و تشک و پتو بیارن

من که مامانم و زن داداشم تکمیل کردن برام

حالا خواهر شوهرم و مادر شوهرم رفتن پارچه خریدن تو وات ساپ عکس فرستادن بعد گفتن دست شوهرت می‌فرستیم 

برو بده خیاط

خب پشم و هزینه خیاط و اینا چی میشه 😐😐😐این چه مدل جهیزیه درست کردن برا پسرشونه 

من فقط گفتم ممنون 

اون موقع دقت نکردم چند دقیقه پیش که با شوهرم حرف میزدم فهمیدم برای جهیزیه است 

من فکر میکردم شاید کادو برام پارچه خریده برا عید

اوف نمیدانم چیکار کنم شوهرم فردا بیاره چیکار کنم ؟؟

یه چیزی هم بگم شوهرم ناراحت میشه 

همینجوری کلا از خانوادش ناامیده

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بگو اتفاقا پس فردا میگن خرج جهاز تورم(عروس رو) ما دادیم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید

من بودم می‌گفتم ممنون تو زحمت افتادین، نیازی نیست، من خودم چند دست میارم همونا کافیه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
پیام بده مادر اندازه تشک و بالشت هاتون رو ندارم بی زحمت خودتون بدید خیاط اندازه بدوزه

من باهاشون اصلا حرفی نیستم قهر بودم بخاطر همین کاراشون 

تازه به صحبت افتادیم به اصرار همسرم 

اوف باز میخان میونه منو همسرمو خراب کنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بهترین کارو کردن .بهتر از اینکه صد دست تشک و متکا بیارن بندازن وسط خونه و برن و شما بمونید و کم جایی .من همین بلا سرم اومد و یکسال بعد ازدواجم به دلیل کمبود جا همه لحاف تشک ها رو برگردوندم خونه مامانم .