2777
2789

بچه ها من ۸ ماهه عروسی کردم قبلش ۴ سال عقد بودم منو شوهرم چون خانوادش این شهر نبودن همیشه پیش ما بود خلاصه من چند باری ک رفت و امد کردم دیدم دامادش همیشه بهم تیکه میندازه من چیزی نمیگفتم ولی هرسری فاصله میگرفتم تا اینکه خواهر شوهرم استوریای تیکه دار برام میزاشت ولی مادرشوهر و پدرشوهرم خوبن 

سری اخر که رفتم سر اینکه من با دامادش خدافظی نکردم مادرشوهرم این قضیه رو به شوهرم گف درحالی ک دامادشون اصلا روشو برنگردونده بود ک من باهاش خدافظی کنم و کونش سمت من بود در کل هم خانواده شوهرم اصلا باهام در ارتباط نیستن و یه زنگ بهم نمیزنن فقط مادرشوهرم گاهی اوقات زنگ میزنه ولی وقتی خواهرشوهرم منو میبینه خوب رفتار میکنه جلوی شوهرم منم خوب رفتار میکنم اما میخواد سر به تنم نباشه اخرین بار واسه سیزده بدر شوهرم با مادربزرگش اینا ک تو شهرما هستن رفت منم با خانواده خودم رفتم اما بعدش دوباره یه سر به مادرش اینا زده بودیم  و رفته بودیم شهرشون تقریبا میشد دو هفته پیش از وقتی من سیزده بدر نرفتم مادرشوهرم فک میکنه من با خانواده اونا مشکل دارم ولی واقعا اینطوری نیست و من فقط میخواستم با خانواده خودم باشم الانم شوهرم دوباره میخواد اخر هفته دوروزه بره شهر اونا من بهش گفتم من نمیام هر سری که میام یه داستانی برام درست میکنن اونا دنبال حاشیه ن شوهرم اصلا قبول نمیکنه ک خانوادش مقصرن دیگه کلافه شدم ولی واقعا خاله زنکن الانم نمیدونم چجوری اخر هفته رو بپیچونم ک نرم اگ نرم به مادرشوهرم بگم چرا نبومدم هرچقدم اونجا سنگین برخورد میکنم یا خوب رفتار میکنم فایده نداره و اونا در هرصورت بهم استرس میدن و ارامشمو میگیرن اگرم بحث پرکردن شوهرم باشه ک ب نظرم شوهرم خودش باید عاقل باشه

برو الکی دعوا برا خودت نخر

اتفاقا رفتی حرف سیزده کشیدن وسط با خنده بگو هردومون تصمیم گرفتیم اونروز پیش خانواده خودمون باشیم منم دیگه مزاحم شما نشدم ببخشید مامان به دل گرفته بودی!

چرا اینقدر جبهه داری؟ توام تو چشم شوهرت باهاشون خوب باش تا نتونن پرش کنن ساده ایا 

نری بدتر پرش میکنن که نیومد 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دنبال دعوای جدید نیستم اخه شما دلیلت چیه

ببین اصلا قرار نیست دعوا کنی 

اگه حرفی زدن با احترام جواب بده 

رفتی هم جلو شوهرت حداقل رفتارت باهاشون خوب باشه.

اگه نری شوهرت هم ازت سرد میشه که همراهش نیستی

من دلیلم اینه که وقتی شوهرمو دوست دارم باید کنارش باشم همین 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

نمیدونم این دامادهای خاله زنک واقعا چی میخوان از جون تازه عروس!! بعضیاشون خیلی حرص درآرن.

خواهر شوهر حسودم که بیشتر تحریکشون میکنه بدتر میشن.

گمونم اونا حرص داداششون رو رو شما خالی میکنن میخوان با اینکار بری خونه گله کنی و دعواتون بشه.

بنظرم برو. هر غلطی هم کردن بزار بپای حسادت بیسوادی بی شعوری 

واسه خودت خوشحال باش.

اینجور خواهر شوهرا رو نمیشه آدم کرد. میدونی آخرش چی اینارو سرجاشون مینشونه؟ یک اتفاق وحشتناک تو زندگیشون باعث میشه دست از سر کچل بقیه بردارن  اونقدر که گرفتارن دیگه وقت اینکارو پیدا نکن.

برو الکی دعوا برا خودت نخراتفاقا رفتی حرف سیزده کشیدن وسط با خنده بگو هردومون تصمیم گرفتیم اونروز پی ...

دقیقاااا

اسی به حرف این دوستمون گوش کن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید

من چون لج باز و به دنده هستم   جای شما بودم نمی‌رفتم و دلیل هم نمیاوردم توضیح هم نمی‌دادم به هیچ کس    نیومدم چون دلم نخواست

همین حالا خوبه همه بفهمن شخصیت هر کسی چجوریه  منم اینم  

اینقدر بدم میاد برای خوشایند بقیه شرایطی که متنفرم تحمل کنم 

برو الکی دعوا برا خودت نخراتفاقا رفتی حرف سیزده کشیدن وسط با خنده بگو هردومون تصمیم گرفتیم اونروز پی ...

اتفاقا هرچی نقش بازی کنه شوهرش بیشتر باورش میشه خانوادش خوبن و استارتر دوروئه و‌مقصره