2777
2789
عنوان

شوهرم بچه پسر خیلی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 99 پست
دختر خ باوفا تره، البته بستگی به طرفشم داره. من انقدری ک نگران خانواده امم، شوهرم براش زیاد خانواده ...

به همین خیال باش.

دختر جز دردسر نیست واسه پدرو مادر🫥والااا 

پسرم همینطور.

فرقی ندارن بخدا الکی دلتو خوش نکن.

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پسرمون تا به سنی برسه که جای تورو پرکنه خودت بازنشست میشی و میای ور دل خودم عزیزم

ی استرسی ناخاسته داره بهم میدهه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
یکم پول داشتم، بهش گفتم بیا بریم طلا بخریم، دوتا النگو نوزادی دیدم گفتم بیا النگو بخریم. دوست داشت ...

تو بذار اولی رو بزاییی پشت دستتو داغ میکنی برا دومی 

اینقدر که حاملگی و زایمان و نگه داری و تربیت سخته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهر من باور داره بچه اولمون پسره. حالا اصن من حامله ام نیستما تازه اقدامم

به شوهرت بگوچیزای گرمی بخوره فقط اصلاسردی نخوره خودتم شکمتوباروغنای گرم ماساژبده وگرم کن وچیزای گرمی بخورتازمان اقدام

نمیدونم چرا ولی منم میخواستم بگم حس میکنم بچه اول اسی پسره😃

فکر نمیکنم. چون هم برادرشوهرام دختر دارن. و پسر ندارن. هم خانواده خودم. 

به شوهرت بگوچیزای گرمی بخوره فقط اصلاسردی نخوره خودتم شکمتوباروغنای گرم ماساژبده وگرم کن وچیزای گرمی ...

باورت نمیشه امشبی رفته قره قوروت با لواشک خریده. بهش میگم نکنه تو حامله ایی و من خبر ندارم. 

هم اون خ سردی میخوره هم من

پسر دوست بودن با پسر پرست بودن و ضد دختر بودن فرق داره.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
دختر خ باوفا تره، البته بستگی به طرفشم داره. من انقدری ک نگران خانواده امم، شوهرم براش زیاد خانواده ...

دوتا خانواده میشناسم دخترا ،مادر پدرشون به هیچ جاشون نبوده با اونکه کلی پول داشتن و میتونستن حمایت کنن ولی پسرا عین چی پشت مادرهه و باباهه وایسادن و حتی زناشونو مجبور کردن حتی بچه هاشونو که از پدر مادر اونا مراقبت کنن 

دختراشونم هیچ 

همه چی به خود بچه ربط داره 

دختر و پسرم نداره 

من الان دوتا برادر شوهر دارم صد تای دخترن برا مادرشون

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره دقیقا والا من تو نی نی سایت و اینستا فقط دیدم اینقد با بچه ی پسر بد هستن وگرنه تو واقعیت خدارو ش ...

دقیقا.فرهنگ نی نی سایت واقعا تعجب اوره.کلا زیر خ فقرن.

دلیلشون واسه دختر دوستی اینه که عصای دستمونه و گریه کنمون هست و وفادارمونه.پسر میره ولی😏

بهدم هزاران تاپیک اینجا میزنن که شوهرم کل وقتش مال خانوادشه و شوهرم کل زندگیش مادرشه و ....

والا کلا انگار معیوبن😒🤣

اتفاقا پسرا خیلی مادردوست و خانواده دوست میشن و کلا هم پسر و هم دختر میرن پی زندگیشون و تمااام😊

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
پسر دوست بودن با پسر پرست بودن و ضد دختر بودن فرق داره.

درسته ولی دوس ندارم تو ذوقش بخوره. 

با اینی ک من هرچی بچه اولم بشه دومیو تعین جنسیت میکنمو بعد اقدام

نمیدونم چرا ولی منم میخواستم بگم حس میکنم بچه اول اسی پسره😃

منم همینطور حس میکنم😃فقط کاش باردار شد بیاد بگه حدس ما درسته😂💔

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

درسته ولی دوس ندارم تو ذوقش بخوره. با اینی ک من هرچی بچه اولم بشه دومیو تعین جنسیت میکنمو بعد اقدام

انشالله به هر چی دوست داری برسی.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
باورت نمیشه امشبی رفته قره قوروت با لواشک خریده. بهش میگم نکنه تو حامله ایی و من خبر ندارم. هم اون خ ...

نبایدسردی بخوره ترشی خیار ماست وشیروبرنج وماکارونی وماهی وگوشت گاو وگوساله ومرغ تاحدودزیادنبایدبخوره درعوض شیره انگور ارده تخم بلدرچین حلوا آبگوشت بلدرچین آبگوشت گوسفندی وسبزی های ریحان ومرزه وگردو خوبه بخوره