2777
2789
عنوان

شوهرم بچه پسر خیلی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 99 پست
همه کاری برا خانوادم کردمو میکنم!

منم یه داداش دارم هزار برابره ما دخترا کنار پدر و مادرمونه.خدا حفظش کنه.

مطمئن باش سوهرتم هزار تا کار کرده واسه خانوادش و میکنه.

طرز فکرت خیلی سمی هست

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اول میگن پسر بعدش میبینن از پسر چیزی در نمیاد دختر دوست میشن اینو به چشم دیدم

مگه ازدخترچی درمیاد؟ 

تهش هرچی باشن تربیت شده ی پدرومادرن .ربطی به جنسیت نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
چرا آخه ؟دوقلو هام هنوز جنسیتشون معلوم نیس ولی همسرم میگه جنسیتشون هر چی بود بازم عشق باباشونن🥲آخه ...

همسرم ماموریتیه. دو هفته در ماه نیس،  میگ دوس دارم پسر باشه جای منو برات پر کنه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
مگه از دختر چی در میاد ؟😁😁دختر و پسر فرق ندارن اصلا

والا انگار مثلا دختر میخواد رو کله شون گل بکاره🙄😒🤣

دختر و پسر میرن پی زندگیشون سرشون کلا بی کلاه میمونه خبر ندارن

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
والا انگار مثلا دختر میخواد رو کله شون گل بکاره🙄😒🤣دختر و پسر میرن پی زندگیشون سرشون کلا بی کلاه م ...

دختر خ باوفا تره،  البته بستگی به طرفشم داره. 

من انقدری ک نگران خانواده امم، شوهرم براش زیاد خانواده اش مهم نیست 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
در حال اقدامم. خیلی تابلو بازی در میاره ک پسر دوسته. منم اعصابم میریزه به هم. برام فرقی نداره جنسیت ...

اول سنگاتو باهاش وا بكن بعد اقدام كن كه تمام بارداري استرس نكشي

درسته كه سليقه ايه ولي دست شما هم نيست كه 

مگه از دختر چی در میاد ؟😁😁دختر و پسر فرق ندارن اصلا

نه منظورم این نبود خوشگلم 

کلا دخترا خب دلسوز ترن مردا هم اینو می‌فهمن بعد از اینکه دختر بزرگ میشه اما پسرا دلشون میسوزه اما تو خودشون میریزن نمیگن

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

والا انگار مثلا دختر میخواد رو کله شون گل بکاره🙄😒🤣دختر و پسر میرن پی زندگیشون سرشون کلا بی کلاه م ...

آره دقیقا 

والا من تو نی نی سایت و اینستا فقط دیدم اینقد با بچه ی پسر بد هستن 

وگرنه تو واقعیت خدارو شکر فرهنگها رفته بالا دیگه فرقی نداره چی باشه بچه