2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر دهاتی

1011 بازدید | 48 پست

ببخشید من از این لفظ دهاتی استفاده میکنم اصلا نمیخوام توهین کنم فقط نمیدونستم چه لفظی باید به کار ببرم برای کسانی که در دهات و شهرستان بزرگ شدن بعد امدن تو شهر اصلا قصد توهین ندارم. منو یک اقایی میخوایم تا سال دیگه ازدواج کنیم اما من و مادر پدرم تهرانی هستیم اما اونا اراکی هستن. میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد؟ من پدر مادرم از هم جدا شدن و با کل فامیلامون قطع ارتباطیم و من هیچکسو ندارم جز مامانم و خالم و شوهرش. اما ایشون با فامیلاشون به شدت رفتو آمد دارن و هرسال چند روز میرن دهاتشون میمونن و تو تهران هم کلی هرشب رفتو آمد خانوادگی دارن. من هم ازین جریان ناراحت نیستم و دوست دارم همچین زندگی ای که شلوغه و دهاتو چون من از بچگی تنها بودم و با هیشکی‌ در ارتباط نبودیم. ولی میترسم بعده ها پشیمون شم.

ببین آدم‌هایی که جاهای خاص بزرگ میشن یک سری رسومات و فرهنگ‌های خاص خودشونو دارن که تهرانیا ندارن ازشون بپرس ببین فرهنگ خاصی ندارن احیاناً پس فردا سوپرایز نشید به خاطر مراسما یا چیزای دیگه

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

ارتباط زیاد و فامیلی که خب شهری هاهم دارن

ولی خب خودم باشم با فرد روستایی نه.....

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان زیاد فرقی ندارن دهات و شهر مگه دهات دور افتاده باشه 

بعدم خوبه دیگه کلی فامیل جدید و شادی و دورهمی و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

خدا به داد اون پسر برسه به نظرم جالب نیسا بیشتر فکر کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دهات با روستا چه فرقی میکنه گیر دادید اینقدر 🤔🤔🤔

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

منم ازدواج اینطوری داشتم..

یعنی دوتامونم از شهرهای مختلف

ولی خب ما کم جمعیت تر 

با ورود به خانوادت شوهرم خب خودمو با اونا سازگار کردم

شاید یکم سخت باشع ولی خب قشنگع

رسومات خاصو جالبی دارن

-حال خوب را باید خودت بنوازیبا تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️