2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم منو فقط بخاطرش نیازش میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 5785 بازدید | 48 پست
۲۴سالشه

خب اولشه من همسرم این سنی بود عقد بودیم به این شدت نه ولی بهتر از الان بود 

الان که من نگم فکر کنم بشه 2ماهی 1بار

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وفتی نیازش برطرف شه خیلی محبت میکنه ولی نشه محل نمیذاره😐

خب نیاز داره ب شما نگه ب بگی بگه .منم گرم تر از شوهرمم ی جور دیگ اذیتم همسرت رو با هيچ کسی مقایسه نکن .فکر الکی هم نکن .خداروشکر کن و تو هم لذت ببر.

همونی ک خیلی نایسه🥰

حالا خوبه بهت میگه مثل شوهرم خیانت نمیکنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بیشتر ببینید
فکر کنم همه همینن

په همه اینمدلی نیستن مگه زندگی و عشق فقط در گرو داشتن رابطه هست اوایل زندگی خب این میل بیشتر هست ولی نه اینکه اگه نباشه طرف قید همه چیو بزنه گاهی شرایط جسمی روحی مکان و....مناسب برقراری رابطه نیست اینجوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه همه ی مردا مثل هم نیستن

منم با یکی اینجوری تو رابطه بودم از شب تا صبح صدبار ،اصلا نمیتونست کنترل کنه خودشو ،میکفت این شور زندگیه باید حتما باشه !میخواستم برم می‌گفت جلو چشمم نباش نمیتونم 😂

رابطه یه چیزعادی که میون زن ومرد،توزندگی زناشویی همه ما رواج داره وهست،اگه پا روحق نذاریم ویه کم منطقی فکرکنیم کانون وابسته شدن به همدیگه منشآش میشه همین رابطه خلاصه که بگم نیازجنسی یکی ازمهمترین واجبات همه ی ماهست وبهش نیازداریم فرقی هم نمیکنه تو چه سنی باشیم،فقط یکی طبعش گرم یکی سردخیلی اززندگیهای مشترک بخاطرهمین نداشتن رابطه ازهم پاشیده شده ومنجربه طلاق شده،پس بیشترمواقع با رد کردن درخواست مرد،باعث میشه رواعصاب تاثیرزیادی بذاره واخلاقش تعغیرکنه واین نشون میده که رابطه جنسی ارتباط مستقیمی بااعصاب وروان داره که درآخر،منجربه خیانتم میشه چه ازطرف زوج چه روجه...

آره بابا شوهر منم همینه

نیازش خیلی بالاس.من که تا حد امکان سعی میکنم تامینش کنم

میگن اگه موقع نیاز مرد بهش نه بگی همون حسی رو دارن که خانما میخان برن خرید شوهرشون نزاره یا بگه پول ندارم و...

به همون اندازه حس بد .....🫠🫢