2777
2789
من کتاب زیاد میخونم.سن ام 32فک کنم خیلی بزرگترم ازت بعدشم بعنوان داداش درخدمتم.اگ کتابی میخونی ک ...

برای شروع چه کتابهایی خوبه 

اینم بگم زنان زیرک،قورباغه آن را قورت بده،اثر مرکب رو خوندم 

وقتی نیچه گریست رو هم تا نصفه خوندم چون زیاد متوجه نمی‌شدم چی میگه پس این کتابا + کتابهای فلسفی و سنگین معرفی نکنین😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتاب زیاد میخونم.سن ام 32فک کنم خیلی بزرگترم ازت بعدشم بعنوان داداش درخدمتم.اگ کتابی میخونی ک ...

درسته من ۱۸ ۱۹ سالمه 

من یک بازه ای تو زندگیم خیلی کتاب می خوندم اطلاعت  خوبی داشتم طی یک سری اتفاقات دوسال دقیقا نقطه مقابل این شرایط بودم 

الان می خوام مثل قبل بخونم ولی خب عادت کردم به اکسپلور وآدم های سم با چه کتابی استارت بزنم نظرتون

میسازم گردش خورشید را

برای شروع چه کتابهایی خوبه اینم بگم زنان زیرک،قورباغه آن را قورت بده،اثر مرکب رو خوندم وقتی نیچه گری ...

زمان زیرک کامل خوندی؟

من کتاب دخترم صورتت بشوی و زنان زیرک کتاب دنیای سوفی هملت  خوندم اصلا دوست نداشتم به سختی تمومش کردم نمیدونم چیکار کنم 

رمان خیلی خوندم و کتاب ادبیاتی فردوسی و...قبلا دوست داشتم 

میسازم گردش خورشید را

زمان زیرک کامل خوندی؟من کتاب دخترم صورتت بشوی و زنان زیرک کتاب دنیای سوفی هملت خوندم اصلا دوست نداش ...

آره 

منم دوست دارم شاهنامه رو شروع کنم ولی متاسفانه شعراش خیلی سنگینه فهمشون برام ولی دوست دارم امتحانش کنم خیایییییییی دوستش دارم داستان‌هایی که ازش خوندمو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
درسته من ۱۸ ۱۹ سالمه من یک بازه ای تو زندگیم خیلی کتاب می خوندم اطلاعت خوبی داشتم طی یک سری اتفاقات ...

باید  خودت عادت بدی.روحیاتت ب چ سبکی میخوره رمان سفرنامه شعر  .بنظرم واس اوایل رمان یا داستان کوتاه خوب باشه چون کشش داده ک هی بری سمتش برای شروع کنت مونت کریستو خوبه؟   جزیره خوبه صدسال تنهایی مارکز خوبه  کتاب بیشعوری ام عالیه

آره منم دوست دارم شاهنامه رو شروع کنم ولی متاسفانه شعراش خیلی سنگینه فهمشون برام ولی دوست دارم امتحا ...

بعد فکر کن رشته خودم روانشناسی هست با کتاب زنان زیرک دختر صورت بشور و... ارتباط نگرفتم😂😂

بخدا موندم چی بخونم

میسازم گردش خورشید را

برای شروع چه کتابهایی خوبه اینم بگم زنان زیرک،قورباغه آن را قورت بده،اثر مرکب رو خوندم وقتی نیچه گری ...

شمام کتاب خوب خوندی بگو البته جز اینا ک نام بردی چون خوندنم

بعد فکر کن رشته خودم روانشناسی هست با کتاب زنان زیرک دختر صورت بشور و... ارتباط نگرفتم😂😂بخدا موندم ...

منم زیاد با زنان زیرک موافق نبودم یه سری جاهاش اغکاز داشت 

ولی دختر صورتت را بشوی رو تاحالا حتی اسمشو هم نشنیدم😁

بیشتر ببینید
شمام کتاب خوب خوندی بگو البته جز اینا ک نام بردی چون خوندنم

من فقط اون موردا رو خوندم الانم بین دوراهی موندم شاهنامه رو شروع کنم یا مزرعه حیوانات رو 

بیشتر ببینید

کتاب ورونیکا تمیم میگیرد ک بمیرد حتمن بخون

فلسفی کتاب مکتوب بخون جفتش از پایلو کویلیوو نویسنده برزیلی .

من فقط اون موردا رو خوندم الانم بین دوراهی موندم شاهنامه رو شروع کنم یا مزرعه حیوانات رو

بنظرم مزرعه بخون.شاهنامه بزار یکم تسلط بر واژگان مخصوصا پارسی پیداکردی شروع کن ک مثلا اگ ی جا گفت طررره بدونی منظور چی بوده

باید خودت عادت بدی.روحیاتت ب چ سبکی میخوره رمان سفرنامه شعر .بنظرم واس اوایل رمان یا داستان کوتاه ...

می خوام یاد بگیرم بیشتر مفید باشه کتاب

می خوام دیگه رمان نخونم چون ارزش نداره وقتت میگره 

مثلا ویکتور هوگو بینوایان گوژپشت نوتردام، مردی که می‌خندد، دریا دریاکاران، نود و سه، کلود گُ، آخرین روز یک محکوم

آن ماری سلینکو دزیره، دیروز و فردا، زندگی خصوصی، فردا اتفاق می‌افتد، لارن

میسازم گردش خورشید را

کتاب ورونیکا تمیم میگیرد ک بمیرد حتمن بخونفلسفی کتاب مکتوب بخون جفتش از پایلو کویلیوو نویسنده برزیلی ...

آخه فلسفی هارو حس میکنم نمی‌فهمم😩😂

باید چند دور بخونمشون تا بگیرم چی میگن ولی چشم ایناذم به کتابخونم اضافه میکنم 

بیشتر ببینید