2777
2789
بنظرم مزرعه بخون.شاهنامه بزار یکم تسلط بر واژگان مخصوصا پارسی پیداکردی شروع کن ک مثلا اگ ی جا گفت طر ...

آره از این نظر منطقیه واقعا مرسی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
آره منم دوست دارم شاهنامه رو شروع کنم ولی متاسفانه شعراش خیلی سنگینه فهمشون برام ولی دوست دارم امتحا ...

از تلگرام داستان صوتیش رو گوش کن. شعرش رو نخون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

از تلگرام داستان صوتیش رو گوش کن. شعرش رو نخون

کانالی میشناسی براش؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
بنظرم مزرعه بخون.شاهنامه بزار یکم تسلط بر واژگان مخصوصا پارسی پیداکردی شروع کن ک مثلا اگ ی جا گفت طر ...

علمی هم فیزیولوژی آناتومی زیاد خودم دوست هم دارم گایتون لوکاس رنج 

دلم می خواد یکم جدید باشه  ارتباط بگیرم خسته نشم از خوندنش 

میسازم گردش خورشید را

می خوام یاد بگیرم بیشتر مفید باشه کتابمی خوام دیگه رمان نخونم چون ارزش نداره وقتت میگره مثلا ویکتور ...

با احترام ب نظرتون ولی گاهی نکاتی داخل رمان هست ک خیلی درس خوبی ب ادم نیده.کتاب ارابه خدایان از ون دایکن بخون.کتاب  اشفتگی .کتاب دا.کتاب دوقرن سکوت .

علمی هم فیزیولوژی آناتومی زیاد خودم دوست هم دارم گایتون لوکاس رنج دلم می خواد یکم جدید باشه ارتباط ...

گایتون دوست داری؟

چه عجیب

بیشتر ببینید
با احترام ب نظرتون ولی گاهی نکاتی داخل رمان هست ک خیلی درس خوبی ب ادم نیده.کتاب ارابه خدایان از ون د ...

مرسی نمیدونم حس میکنم وقتی می خونم وقت تلف کردنه 

مرسی امتحان میکنم

میسازم گردش خورشید را

یه کانال هست ولی طرف صداش به دلم ننشست. اسم کانالش dastan118

مرسی حتما گوش میدم منم

بیشتر ببینید
آره منم دوست دارم شاهنامه رو شروع کنم ولی متاسفانه شعراش خیلی سنگینه فهمشون برام ولی دوست دارم امتحا ...

تو برنامه طاقچه شاهنامه به زبان ساده داره اگه میتونی کتاب تو گوشی بخونی

-البته خودم نخوندم هنوز

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید
آخه فلسفی هارو حس میکنم نمی‌فهمم😩😂باید چند دور بخونمشون تا بگیرم چی میگن ولی چشم ایناذم به کتابخون ...

ن کتاب مکتوب فلسفیه ولی ن سنگین کتاب جالبی .ورونیکام ک داستان زیبای جاه طلبی زنی ک میخواد خودش بکشه ولی...خیلی خوبع

گایتون دوست داری؟چه عجیب

اره مباحثش سخته برای آدم های عادی من دوباره خوندمش ولی من  یکم علایقم عجیبه مثلا عاشق مغز جسدم برش عرضی خورده باشه خیلی جذابه 

میسازم گردش خورشید را

تو برنامه طاقچه شاهنامه به زبان ساده داره اگه میتونی کتاب تو گوشی بخونی-البته خودم نخوندم هنوز

اتفاقا منم از طاقچه میخونم کتابارو اشتراک بینهایت دارم😀

مرسی

بیشتر ببینید