2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک 😐و تشکر از همسر

یا خدا تشکر دیگ چیبود🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید

رفیقم با هرکی دعواش میشه

استوری فوهش برا طرف میزاره

هیچ وقت ن رفیقمو ن کسایی ک این کارومیکنن رو درک نمیکنم

یعنی چی تو استوری دعواکنی اخههه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

والا عجیبترینش این بود 2 تا از فامیلامون بهم تیکه مینداختن طرفم زیرش تگ میکردند

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید

پدر یعنی عشق. لطفاً جنگ نکنید 

😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید
یا خدا تشکر دیگ چیبود🤣🤣🤣

😂😂😂😂تشکر جانانه از همسر برای اینکه یه تیکه از وجودشو به زنش هدیه داده ینی مرددمممم از خنده

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

استوری سپهر حیدری دو سه هفته پیشکه داشت نمی‌دونم کیا رو تهدید می‌کرد با سایز چیزش😂😂😂😂 استغفرالله

اونا که زنو شوهری رد دادن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید
استوری سپهر حیدری دو سه هفته پیشکه داشت نمی‌دونم کیا رو تهدید می‌کرد با سایز چیزش😂😂😂😂 استغفرالله

اون که یه احمق واقعی ان

ملکه ی من😐😐😐😐

همه ی باغ و بهارم بنویسید حسین🌹♥🌹