2777
2789

وای دیوونه میشم

من معلمم دیکه بیرون از مدرسه اگه کسی نفهمه انقد حرص میخورم چون فقط دانش آموز رو حق دار میبینم ،بقیه سختمه 😂😂

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گیج نیستن تو ساده ایی یکی از برادر شوهرام و زنش دقیقا میگیرن طرف چی میگه خودشونو میزنن به اون راه طرفو حرص بدن بعدش میخندن که تعریف میکنن طرف بال بال میزد 

اتفاقا بهتر از منو تو میفهمن ادای نفهمارو در میارن حرصت بدن مردم گرگن 

من با حوصله صدبارم ک شده توضیح میدم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

حال سکته بهم دست میده 

ادمای خنگ 

کم سواد 

منظورم سواد این نیست که مثلا حتما دکتر باشه خوبه ها کلا بعضی ها بیسوادن و اطلاعاتشون خیلی پایینه بعد منطق هم ندارن حرف درست رو درک کنن