2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین وقت ندارم

185 بازدید | 24 پست

بچه ها من 17 سالمه نامزد عقدیم 21 قراره یک سال دیگه عروسی کنم 

نامزدم الان تو کارخونه کار می‌کنه کارش خیلی سخته از 7 صبح تا 5 بعد از ظهر بیشتر وقت ها هم 6 و 7 و 8 شب میاد حقوقش خوبه. 2/500 بن داره که میده به مادرشوهرم و بیمه، ولی شبا که میاد بی حال میوفته

حالا یه کار دیگه هم پیدا شده مدیریت تالار هس ولی ساعت کاریش 10 صبح تا 1 شب حقوقش هم اندازه ی همون کارخونه اس

تالار اشنامون هس ولی تعطیلات اصلا ندارع نع پنجشنبه نه جمعه نه عید، ولی حدودا 20 روز تو محرم تعطیله 

بنظرتون چیکار کنم کدومو انتخاب کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدوم سختی و استرس کاریش کمتر باشه ، یک وقتها زمان کار کم اما اعصاب خوردیش زیاد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کار کارخونه بهتره

تالار خوب نیست

ازطرفی همش تو تالار زنای لخت و عور رفت و امد میکنن شوهرتو‌ندزدن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید