2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر مهمه این موضوع توی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 77 پست

اینکه مادرش ساده است برای شما بد نیست چون خیلی بروز باشه ممکنه احساس بدی کنی که مادرت اینجوری نیست 

چهره کاملا عادی میشه 

اما در مورد یه جا زندگی کردن من ابدا موافق نیستم حتی اگه خانواده خودم باشه باز تو شرایط رو بسنج

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
به هیچ عنوان با مادرشوهر یجا نرو حتی دوسال بدبخت میشی چون اون دوسال میشه ۱۰ سال میخواد خرش از پل بگذ ...

نه واقعا بیشتر از دو سال اصلا امکانش نیست کلا که حالا بخواد دروغ بگه یا راست به دلایلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همسر من چون فاصله سنیمون زیاده شکسته دیده میشد و صورتش چروک داشت اما چون افای مودب و با احترامی بود قبولش کردم 

حد و حدود رعایت میکرد محترم بود برای من اینچیزا مهم تره تا قیافه

خیلی برام ارزش و احترام قائل بود

از قیافش بدت میاد یا فقط بی تفاوتی؟اگه بدت میا. و زشته به احتمال زیاد تا اخر زجر میکشی ازینکه کنارش باشی و به دلت نمیشینه ولی اگه قیافش خوب یا متوسطه ولی فعلا تو بهش بی تفاوتی باز اون فرق داره چون با بوجود اومدن عشقو محبت مطمعنا قیافشم برات دوس داشتنی میشه

بنظرم نباید پسری ک خوبه ردحت جواب منفی داد...

باهم رفت و آمد کنید ...  بعد مشاوره...

زمانی ک همسرم اومد خاستگاریم از رفتارای مادرش بدم اومد از چهره ش... ب همسرم گفتم فکرنکنم بتونم با مادرت کنار بیام ولی اون قانعم کرد ک نه مادرم خوبه فلانه ساده ست بی آزاره.... ولی امان از روزی ک ازدواج کردم و این خانوم در ظاهر ساده هیولایی جنس خراب تو زندگیم شد...

گول ظاهرو نخورید ....خواهش چندجلسه خونه های همدیگه برید... اخلاقیاتشونو از نزدیک ببین...حتی مشاوره ام ب اندازه رفت و آمد کمک کننده نیست...

همین که از لحاظ فکری و اخلاقی به هم میخورین خیلی خوبه قیافشم عادی میشه همه تو چهرشون یه چیزی دارن که خوب باشه و به دلت بشینه ولی همه تلاشتو بکن با خونوادش یجا نباشی و نهایت بعد همین دوسال مطمئن شو خونه جدا میگیره

آشنایی و ازدواج مرتبط بهم هستن مهم عاقلی انتخاب ها بوده وهست ولی متاسفانه خانما از احساس ها هیجان ه ...

اگر هیجانی بودم که پرسجو و مشورت نمیکردم..

فقط چون یک تصمیم برگشت ناپذیره برای همین ادم دست و پاش میلرزه..

تو فکرم بود برم مشاوره فقط قبلش خواستم اگر کسی تجربه مشابهی داره استفاده کنم

اینا ک ساده ن هفت خط تر از بقیه ن...گول ظاهرو نباید خورد

بله درست میگید به ظاهر نمیشه تشخیص داد آدما چطورن ولی من به اون لحاظ گفتم که میگه مثل مادرم هست آداب اجتماعیش چون منم مادرم ساده از این خانم قدیمی معمولیا ولی مادرشوهرم خدا بیامرز بروز و اجتماعی و آدابی بود من گاهی خجالت میکشیدم واسه این گفتم مثل هم باشن بد نیست بنظرم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
اینکه مادرش ساده است برای شما بد نیست چون خیلی بروز باشه ممکنه احساس بدی کنی که مادرت اینجوری نیست چ ...

نه نمیگم خیلیییی بروز باشه.. ولی لااقل موجه باشه

نه که مامانش موجه نباشه ها نمیدونم چجوری بگم باید ببینی

نمیدونم 😐😭🤕

پس فعلا صبر کن عزیزم

نباید تردید باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید