2777
2789
عنوان

چجوری رانندگی یاد گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست
راستشو بخوای تو خون م بود از رو بازی کامپیوتری یاد گرفتم😂😂😂

این دیگه عجیب بود

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کلاس رو رفتم، حالا دارم کم کم ماشین رو می برم بیرون، فقط توی محله ماشین میبرم، توی شهر تنهایی می ترس ...

خوب پس حله دیگه،اصلا به خودت استرس نده،وقتی بهش فکر کنی می‌ترسی ولی می‌شینی پشت فرمون راحت هرجا خواستی میری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همه چی اوکی هستم به جز پارک و پارک دوبل، امروزم توی دوبل زدم به یه ماشین البته دو تا ماشین خسارتی ...

منم بدم میاد از پارک دوبل

اگر ماشین دارید تو خونتون 

برو بیابون و جای خلوت 

دوتا بلوک بذار 

خودتو مجبور کن وسط اون دوتا بلوک پارک کنی

چندین بار تکرار کن این کارو

ناامید نباش بلاخره درست میشه❤️

بار اول قبول شدم، با اینکه مربیم افتضاح بود.ولی هنوز میترسم. اصن نمیتونم جاهای شلوغ بشینم.ترسش مونده ...

اره ترس و قلق

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
منم بدم میاد از پارک دوبلاگر ماشین دارید تو خونتون برو بیابون و جای خلوت دوتا بلوک بذار خودتو مجبور ...

اینم راه خوبیه

نگووووو

بخدا نمونش امروز توشهر بودم خانمه میخاست ماشینو پارک کنه جلوشو یکم زد ب جدول بعد با قر و غرور پیاده شد انگار من اینکارو کردم😐😂یکی دیگم دیشب توکوچمون بودم میخاستم رد شم ماشین از دور میومد ن معلوم بود میخاد اجازه ب من بده ردشم یا خودش بره

همینجور شوتی رد شد نزدیک بود زیر کنه منو ن بوقی چیزی

خوب پس حله دیگه،اصلا به خودت استرس نده،وقتی بهش فکر کنی می‌ترسی ولی می‌شینی پشت فرمون راحت هرجا خواس ...

امروز دوبل رو گلگیر به گلگیر زدم، دو تا گلگیرا خط افتاد

بخدا نمونش امروز توشهر بودم خانمه میخاست ماشینو پارک کنه جلوشو یکم زد ب جدول بعد با قر و غرور پیاده ...

اره راست میگی ناشی زیاده

بخدا نمونش امروز توشهر بودم خانمه میخاست ماشینو پارک کنه جلوشو یکم زد ب جدول بعد با قر و غرور پیاده ...

چون خانم ها اکثرا زیاد پشت ماشین نیستن و تمرین تکرار ندارن در حد آقایون... وگرنه فرقی نداره... کار نیکو کردن از پر کردن است 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چون خانم ها اکثرا زیاد پشت ماشین نیستن و تمرین تکرار ندارن در حد آقایون... وگرنه فرقی نداره... کار ن ...

دقیقا، واقعیتش اینه که علاوه بر این موردی که گفتی، اقایون همیشه به هر طریقی سعی در گرفتن اعتماد به نفس خانما دارن.