2777
2789
عنوان

چجوری رانندگی یاد گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا زمانی ک خودم برداشتم و ازمون و خطا و تجربه نکردم یاد نگرفتم

اره منم دارم همین کارو می کنم فعلا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
وقتی مجبور به رانندگی بشی یاد میگیری

در حال حاضر مجبورم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

سلام. سنم کم بود پدرم یاد دادن، بعدشم وقتی سنم رسید بلافاصله رفتم گواهینامه گرفتم چون خیلی دوست داشتم رانندگی.

فقط لطفا اگه گواهینامه گرفتید خوب رانندگی کنید بعضیا واقعا  نه قانون سرشون میشه نه حق الناس.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
با داد و بیداد و کتک کاری توسط پدر عزیزم

😂😂😂😂 از دست بابا ها

ماشین داری؟ توی رانندگی مشکلی نداری یعنی تنهایی می تونی بری شهر؟

بله همسرم داره

کلا ننشستم دیگه از دوران کنکورم تو شهر ک برونم، خیلی ساله که گذشته

چند وقت پیش نشستم پشت ماشین یه چیزایی یادم رفته بود ولی در کل  خوب بود بازم دنده رو خیلی خوب عوض میکردم مانع سرعت همه چی خوب بود فقط پارک دوبل و اینا خراااب بود اوضاع

بابام چون ماشین سنگین داشت وکارش رانندگی بود اصرار ویژه داشت ک از بچگی باید منم یاد بگیرم رانندگی رو 

از کلاس پنجم ششم شروع کرد یاد دادن 

هفته ای دوسه مرتبه میبردم بیرون شبا ک خلوت بود و ترافیک نبود دوساعتی میروندم اولش انقد خراب میکردمم 

ناامید نباش بلاخره درست میشه❤️

چند جلسه کلاس برو،بعد ماشین بردار برو بیرون از تایمای خلوت و جاهای خلوت شروع کن تا کم کم ترست بریزه، ...

کلاس رو رفتم، حالا دارم کم کم ماشین رو می برم بیرون، فقط توی محله ماشین میبرم، توی شهر تنهایی می ترسم البته با بقیه رفتم شهر دو سه بار

کلا رانندگی خانما حرفه ای نی ی نقص هایی توش پیدا میشه

نگووووو

بله همسرم دارهکلا ننشستم دیگه از دوران کنکورم تو شهر ک برونم، خیلی ساله که گذشته چند وقت پیش نشستم پ ...

من همه چی اوکی هستم به جز پارک و پارک دوبل، امروزم توی دوبل زدم به یه ماشین البته دو تا ماشین خسارتی ندید. دو تا خط افتاد روی گلگیرا فقط چیزی نشد ولی هول کردم‌.

خیلی سخته توقف و حرکت توی سربالاییا و سرازیریااو ترافیک برام

دقیقا رانندگی تا یه سطحی همه بلدن جاهای شلوغه که واقعا مشخص میشه کی راننده هست

خیلی سخته توقف و حرکت توی سربالاییا و سرازیریااو ترافیک برام

وای منم امروز تو یه سربالایی خاموش کردم البته تقصیر یه تراکتور بیشعور بود که همه ی جاده رو اشغال کرده بود و هی اینور اونور میرفت نمیزاشت سبفت هم بگیریم:/

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚