2777
2789
منم چند ماه دیگه میخوام عمل کنم ولی خیلی زیاد میشه که !

تورمه گل!با هزینه عینک و قرص و دوا و اینها به نظر من یکی میشه همینقد.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
آها ما تهران هستیم من مطب ی دکتر میرم ک از بچگی هم پیشش پرونده دارم و همین چند ماه پیش گفت حدودا یاز ...

ووی برو پشمام چه ارزون !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال عمل کردم کل هزینه ها باهم شد ۳۰ تومن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید

وای نه کاش منم زودتر لیزیک میکردم 😢 چقدر همه میگن گرون شده ، من ۱۰-۱۵ تومن فک میکردم دو تا چشم با هم ، حالم از عینک بهم میخوره دیگه ، از ترسم انجام ندادم چون یه کلیپش دیده بودم

mountain tiger 🏔️

راس میگه پارسال که خود عمل ۲۵ باشه الان دیگه ۴۰ رو هس با این تورمپس من باید ۶۰ تومن جمع کنم چون سه چ ...

بیمه تکمیلی نداری؟؟؟ 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
چرا دارم

جایی برو که طرف قرارداد بیمت باشه ازت هزینه نمیگیرن نهایتا زیر 5 تومن بگیرن 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
جایی برو که طرف قرارداد بیمت باشه ازت هزینه نمیگیرن نهایتا زیر 5 تومن بگیرن

اخه یه نکته ایی هست نمیدونم اون جراح هایی که مدنظرم شاید اونجاهایی که بیمه منو قبول کنن کار نکنن

باز مرسی نمیدونسم

عههههه پشمام .مرسی

اره بابا تکنیلی داشته باشی دیگه اوکیه بقیش فقط باید اول سقف بیمتو بپرسی برای جراحی چنده وقتی که انتخاب میکنی سطخای مختلفی داره هرچی بیشتر پول داده باشی سقفت بالاتره

اخه یه نکته ایی هست نمیدونم اون جراح هایی که مدنظرم شاید اونجاهایی که بیمه منو قبول کنن کار نکننباز ...

نه ببین تو اگل باید ببینی بیمارستانای طرف قراردادتون کدوماس بعد ببین دکتر مد نطرت تو کدومدیکی هست اگ نبود بگرد دنبال بهترین پزشک و برو انجام بده 

ربطی ب پزشکت نداره فقط باید بدونی بیمارستانای طرف قرار دادت کدوماس

حتی میتونی ب شهرای مجاورم بری

فقط ی نکته ی دیگم ک هست قراردادتون باید مستقیم باشه ازاینایی ک نامه میدن بعدا پولو بگیر نباشه

مراکر استان عمدتا طرف قرارداد مستقیم دارن