2777
2789

خانواده های ما اکثرا انتظار دارن اگه یه بزرگتر که یه حرف سبک و غیرمعقول می زنه کوچیکتره جلوش خویشتنداری و بزرگواری کنه و جواب نده.

انتظار دارن کوچیکتره واسه حفظ رابطه و نگه داشتن رابطه تلاش کنه و همیشه کوچیکه لطف و بزرگواری کنه پیشقدم بشه و بره خدمت بزرگتره.

خلاصه انتظار دارن درک و احترام و شعور از سمت کوچیکتره باشه ولی عنوان و مزایای بزرگتری واسه بزرگتره!!!!

عجیب نیست؟؟؟؟

اینجوری که عملا اونی که کوچیکتره بزرگوارتره که!

الان هزار تا مثال تو ذهنمه که از کوچیکترا خواستن بزرگوارانه برخورد کنن چون اون یکی بزرگتره 😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راست میگیا! کوچکتری که بخاطر بزرگتری یه نفر احترام بذاره و پیش قدم خوش رفتاری بشه داره بزرگواری میکنه!

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید