2777
2789
عنوان

فقط اونایی که جان سخت و دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامد داداشش رو کشتن دوست نداشت قاتلش ازاد بشه که حقم داشت هرکسی جای اون باشه رضایت نداره

اینکه اونا مردن هم مربوط به شهرام و اون کر و لال بیشرفه نه حامد

مقصر از اول اون نگار بود که ادم قحظه انگار با رفیق دوست پسر سابقش حتما باید اوکی میشد خب

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید
چون همه و عذاب داد سر انتقام الکی.پدرشم زیر گرفت!

اگه عزیز تور هم میکشتن بازم میگفتی انتقام الکی

در ضمن قصاص هیچ هم انتقام الکی نیست 

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید

نمیدونم ماه عسلو دیدید یانه ولی یه قسمتش خیلی مشابه با جان سخت بود که یه خانم و اقایی میرن دنبال گنج میگزدن با یه اقایی اون اقاهه اخاذی میکنه ازشون برای وسایل گنج و خرید بعد معلوم میشه قالشون گذاشته بیشتر که پسگیر میشن اقاهه میبرتشون بالا سر یه چاه بیستو پنج متری با موتور زن و شوهره رو میندازه تو چاه شوهره درجا میمیره و زنه ب سختی هشت روز زنده میمونه و حتی بوی زخم میگیره جنازه شوهرش و با بوی اسپری اونو تحمل میکنه تهش اون مرده عذاب وجدان میگیرتش و میره به پلیس گزارش میده و خانومه نجات پیدا میکنه بنظرم اخرش مثل همین میشه

حامد ک پدرشو با ماشین زد و عشقش رو هم ک اونجوری خورده ش کرد

پدرشو کار اشتباهی کرد زد ولی حداقل آدم نکشت !

الهامم که خب نمیشد دیگه باهاش باشه با خواهر قاتل داداشش میموند ؟ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
جالب اینه چرا هانیه تو چند روزی ک اشکان اونجا بود ی زنگ نزده به اشکان شایدم هانیه زو شهرام کشته ک چی ...

شهرام هانیه رو نمیکشه اون موقع ی پسره میخواس بره سمتش نجاتش داد یا دستش با هانیه تو ی کاسه ای یا هانیه روح ش خبر نداره ازین ماجرا

بیخیال میگذره

بنظر من هانیه پیچونده اشکانم فکر نکنم زنده بمونه چون ته یه چاه تو یه جزیره ی دور افتاده بدون آب و غذ ...

چرا زنده میمونه به خاطر همین اسم فیلم جان سخته.حامد خب همه و بدبخت کرد باباشم که زیر گرفت 

شهرام چرا اشکانو نجات نداد ؟ چرا هیچ اعتنایی به اونایی که تو چاه بودن نکرد ؟ خیلی عجیب بود 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
شهرام چرا اشکانو نجات نداد ؟ چرا هیچ اعتنایی به اونایی که تو چاه بودن نکرد ؟ خیلی عجیب بود

چون قبلش اون کر و لال عه رفت صداش کرد اشکانم وانمود کرد که مرده صدایی نداد بعدشم که شهرام اومد بارم هیچ حرفی نزد شهرامم فکر کرد با بقیه مرده

بیشتر ببینید