2777
2789
عنوان

بیان از فرقایی که خانواده شوهر بین شما و جاریتون می ذارن بگین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 138 پست

هر فرق یا تفاوتی که خانواده ی شوهر با عروس می‌کنند یا هر رفتاری که طایفه ی شوهر با زن دارن همش برمیگرده به رفتار اون شوهر با خانواده ی خودش، مرد هست که تعیین میکنه طایفه اش با زنش چه برخوردی انجام بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا اینجا هیچکس اون عروسی که بیشتر تحویلش میگیرن نیس؟؟ به این موضوع توجه کنین.. همه ی عروسا گِله ...

بخاطر اینکه اون عروس خیلی پرتوقعه ...مثل جاریم کلی باهاش خوبن و محبت میکنن و مثل سگ از ش میترسن بازم ازشون ناراضیه...جلو خودم همش بدشونو میگع

من جاری ندارم اما بین ما و خواهر شوهرم فرق میزارن ، مثلاما هروقت بریم مادر شوهرم میگه وای فرصت نکردم برم نوشابه بگیریم الان دیگه نمیرسم به شوهرت بگو بیاره ، یا مثلا باباشمثلا داره شوخی میکنه بهمون تیکه میپرونه که وای خوب از غذای مفت میخورین   ولی قسم میخورم خواهرشوهرم بیاد حتی شوهرشم همراهش نباشه ساعت یک ظهر باشه یا هشت شب سریع میره نوشابه بگیره ، ترشی میخره ، شوهرم استامبولی مامانش رو دوست داره بعضی وقتا سه دفعه در هفته میگه مامان استامبولی بذار میایم ، میگه خیلی برنج گذاشتم حوصله ندارم غذای ظهر مونده اون رو گرم میکنیم میخوریم ،براش نمیپزه ، اما همین که خواهر شوهرم سفارش بده هرچی بخواد اگه خودش نرسه پدرشوهرم زنگ میزنه میاره ،الان دیگه بعضی وقتا یکماه یکبار هم نمیریم ، شوهرمم نمیگه بریم در حد ده دقیقه میره بالا خونشون  بعد شام و نهار  

ما خونه خریدیم ماور شوهرم حتی خونه نویی هم نیومد خونمون

اگر عروس بزرگه هستی به نظرم یه جورایی طبیعیه عروسه بزرگ مثه همون بچه‌ی اول میمونه همه ظلمو ستما روی سرشه بعدیا که میان دیگه همه یاد گرفتن چطور رفتار کنن منتها رفتارشون اغلب با عروس اولی عوض یا بهتر نمیشه ولی واسه دومیو سومی و آخر... بهتر و بهتر میشن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مادرشوهر من اول سه تا دختر آورده.خیلی دید خوبی به دختر و دختر داشتن نداره.اینطور بگم که شما بیسواد باش اخلاق نداشته باش مهر و محبت نداشته باش پدر مادرت یه ریال خرج خانواده داماد و مراسم نکنن، ولی پسر زایمان کن در حد رییس جمهور برداشتت میکنه.

فرق بین من و جاریم زیاد گذاشتن.ولی عذاب اورترینش احترامی هست که به پسرهای اون میذاره و خودش.من دوتا دختردارم،اون دوتاپسر.وقتی پسرهای بردارشوهرم وارد میشن از ذوق میمیره و زنده میشه.شاید باورت نشه ولی از خوشحالی جیغ میکشه.بچه های من که وارد میشن انگار هفت پشت غریبه ان. هیچ حس مادربزرگ نوه ای به بچه هام نداره.اونا رو با افتخار جلو فامیل معرفی میکنه که پسر پسرم هستن ولی دخترهای منو نه.پدرشوهرم هم خیلی براشون کاری کرد سر به دنیا اومدن پسرهاش...زیاده تا صبح باید بنویسم.

خانواده ی شوهرمن اونقدر از برادرشوهر کوچیکه طرفداری میکنن

که شوهرم عقده ای شده

منم ارتباطم قطع کردم

خیلی اذیت شدم

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید
کار خوبی کردی خیلی خوب

چرا   چون  حق  اون داداش هم هست  خدایی  الان مستاجری سخته  کی بشه سهم اون بدبختم بدن  تو این گرونی دیگه میشه صاحب خونه شد   من بودم تو اون خونه آرامش نداشتم

شما خودت از تبعیض ناراحتی  دیگه چرا بی انصافی