2777
2789
عنوان

فقط اونایی که جان سخت و دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 105 پست

باباهه چند قسمت پیش یه نامه داد مامانه گفت اگر روزی من نبودم بدونید نظر اصلیم اینه که صد رضایت نامه س

مادره اونو رو می‌کنه و رضایت میده 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
حامد بدبخت تقاص چیو پس بده؟😐😂بنظر من همه میمیرن همین اشکان میمونه فقط

کجاش بدبخته به پدر خودش رحم نکرد😑بابا فرزاد از قصد داداشش و نکشت که.این حامد ببین باعث مرگ چندنفرشد! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرزاد خواب میدیده که اعدام داره میشه مامان دم اخر رضایت میده هانیه و شهرام با هم هستن اشکان نجات پید ...

هانیه چطور تونست اینقدر پست باشه! واقعا که. 

البته شاید فكر نمیکنه مرگ در میون باشه! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
جالب اینه چرا هانیه تو چند روزی ک اشکان اونجا بود ی زنگ نزده به اشکان شایدم هانیه زو شهرام کشته ک چی ...

نه شهرام هانیه و دوست داشت برای اینکه چیزیش نشه بهش گفت برگزده

من قسمت قبلشو ندیدم. هانیه چی شد

با بچه ها بحثش شد سر شهرام بعد یهویی گفت خواهرم اپاندیس ترکیید و باید برگردم و رفت هرچیم اشکان زنگ میزد و پیام میداد جواب نداد و فقط گفت درگیرم و بعدا باهات حرف میزنم

بنظر من هانیه پیچونده 

اشکانم فکر نکنم زنده بمونه چون ته یه چاه تو یه جزیره ی دور افتاده بدون آب و غذا و ...

بنظر منم اون سکانس قسمت آخر یا فکر بود یا خواب 

ولی چرا باید حامد تقاص پس بده ؟ چیکار کرده مگه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
دقیقا خیلی وقت بود سر فیلم شوکه نشده بودم قشنگ زبونم بند اومد با قسمت ۱۴

کی گف 5 قسمت مونده؟ شنیدم ک قسمت بعد اخره حالا نمیدونم ولی اخه 5 قسمت میخوان چیو نشون بدن

بیخیال میگذره

کجاش بدبخته به پدر خودش رحم نکرد😑بابا فرزاد از قصد داداشش و نکشت که.این حامد ببین باعث مرگ چندنفرشد ...

وا باعث مرگ کی شد؟عزیزم قصاص حق اون خانوادست مگر خودشون بخوان از حقشون بگذرن 

بعدم قتل عمد بوده غیر عمد ک نبوده بگیم تقصیرش نبوده خب انقد کوبید تو سرش تا کشتش بدبختو 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بنظر من هانیه پیچونده اشکانم فکر نکنم زنده بمونه چون ته یه چاه تو یه جزیره ی دور افتاده بدون آب و غذ ...

حامد ک پدرشو با ماشین زد و عشقش رو هم ک اونجوری خورده ش کرد

بیخیال میگذره

واییییییییییییییییییی فقط اون قسمت که داشت با الهام لاس میزد و میگفت حامد فلانه و بهمانه بعد زنش ک ا ...

خیلی عجیب بود 

ینی به الهام چشم داشت ؟ چون خیلی عجیب رفتار میکرد 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید