بیاین حدس بزنیم ادامه ش چی میشه چون هنوز۵قسمت مونده.اول نظر خودمو میگم.فرزاد اعدام نمیشه مادره رضایت میده.اون سکانس اخرم خواب بود .بعد یا فرزاد یا هانیه یا اون گروه تو قشم اشکان ونجات میدن.اشکان و فرزاد میرن انتقام بچه ها و از شهرام و اون یارو کر و لاله میگیرن حامد هم یه جوری تقاص پس میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرزاد که نمیتونه بره نجات بده پروسه آزادیش زمان بره
هانیه رو حس میکنم یا گیرش انداختن یا رفت خارج
من میگم بابای اشکان میاد به وسیله پلیس
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
واییییییییییییییییییی فقط اون قسمت که داشت با الهام لاس میزد و میگفت حامد فلانه و بهمانه بعد زنش ک اومد گفت الهام چیکار کرد اینجا گفت مگه اسمش الهام بوده در صورتی 50 بار صداش میزد الهام جان