2777
2789
عنوان

این پیام ها بهم داده بود جوابش ندادم کار خوبی کردم😏اسکرین شاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان ک همه رفتن اومد 😏شما بودین جواب میدادین ؟

هستم😶🤝🏻

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

احساسی رفتار نکن...اگه انتخابش باشی همیشه برات اولویت قرار میده قرار هم نده حس آرامش داری هرچقدر ازت ...

چقدرررر با اون جمله آخرت ذپف کردم خوشبخت ترین باشی عزیزم واسه منم دعا کن لطفااا🥺🥺😢

حسم اشتباه نمیکنه همش حس میکردم پای یکی دیگه هم وسطه

حست درسته 

آدمی که بی دلیل یهو سرد میشه یعنی پای یه نفر دیگه درمیونه اون خوشحاله که خودت رفتی چون اگه یه وقت نفر سوم نخوادش برگرده بگه خودت تموم کردی و من راضی نبودم و این چرت و پرتا

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

اگه من بودم جواب میدادم

دلیل رفتارشو میپرسیدم اگه منطقی نبود جوابش کات میکردم تمام برا همیشه

اگه منطقی بود ی مدت میموندم ببینم چطوره اگه اوکی بود ک دیگه میموندم تا همیشه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

حست درسته آدمی که بی دلیل یهو سرد میشه یعنی پای یه نفر دیگه درمیونه اون خوشحاله که خودت رفتی چون اگه ...

عکس العملم به پیامش خوب بود؟ 

بعد اینم باز یبار دیگ منو دید‌ پیام داد که 

عزیزم تو چقدر خوشگلی اونم سین نکردم حذف کردم تو ای مسیج 

اگه من بودم جواب میدادمدلیل رفتارشو میپرسیدم اگه منطقی نبود جوابش کات میکردم تمام برا همیشهاگه منطقی ...

من پرسیدم قبلش ازش تعریف کردم که 

گفت حالم خوب نیست با بابام دعوامه 

گفتم باشه 

هیجی هم نگفتم  دو روز بعد رفت ی شهر دیکه خرید 

پس فردا شبش تو خیابون با دوستاش میچرخید اما سراغی از من نمیکرفت 

بعدشم که تو خیابون دیدمش خوش و خندون با گوشی‌میخندید 

الان ک همه رفتن اومد 😏شما بودین جواب میدادین ؟

خودمو میگم من باشم آره فقط میگم ممنونم همچین برای شما و خانواده تمام دیگه اگه پیامی هم بده جواب نمیدم انگار نه انگار پیام داده و چیزی گفته 

من پرسیدم قبلش ازش تعریف کردم که گفت حالم خوب نیست با بابام دعوامه گفتم باشه هیجی هم نگفتم دو روز ب ...

پس تلاشتو کردی ب درد موندن نمیخوره منم بودم جواب نمیدادم تبریک عیدشو

عزیزم بشین در آرامشت فکر کن

به خدا اینا همش حرفه اگه فکر می کنی انتخابت کرده خب واضح ازش سوالایی که توو ذهنت داری ازش بپرس و عاقل باش آرامشت مهمه

به منم قبل نامزدم برات گفتم چه آدمی توو زندگیم بود خواستم کات کنم گریه کرد به خدا داشت گریه می کرد ندای درونم می گفت یه سختی پیش بیاد ولت می کنه میره دو هفته دوباره ادامه دادم دلم آروم نگرفت چند تا چالش ریز جلوش گذاشتم مطمئن شدم ادم روز های سخت نیست این دفعه رسما کات کردم.

ولی با نامزدم چالش های بزرگ پیش اومد وایساد پام قبل اون چالشا هم می دونستم آدم موندنه و واقعا هم به آرامش کامل من رو رسوند

خودمو میگم من باشم آره فقط میگم ممنونم همچین برای شما و خانواده تمام دیگه اگه پیامی هم بده جواب نمید ...

اینم خوب بود 

ولی خب دلم نبود به اینکار اصلا 

حتی ی تماسی نگرفت  معذرت خواهی کنه بعد از اون روز که بهش کفتم کات 

عکس العملم به پیامش خوب بود؟ بعد اینم باز یبار دیگ منو دید‌ پیام داد که عزیزم تو چقدر خوشگلی اونم سی ...

جواب تبریک رو میدادم اما رسمی و سرد 

ممنونم سال نو شما هم مبارک باشه با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده 

دیگه به هیچ کدوم از پیاماش جواب نمی‌دادم