2777
2789

بعد از کلی الافی و پرداخت مبلغ یک میلیون و ششصد هزار که ب صورت آزاد حساب شد چون طرف قرارداد با هیچ بیمه ای نیستن پذیرش شدم و به من یه لیست از وسایلایی که لازمه از داروخونه تهیه شده دریافت کردم که هزینه اونا هم متاسفانه آزاد بود مبلغ هشتصد و پنج هزار تومان البته بدون شیاف که نوشته بودن و من نخواستم

وارد اتاق میشی خانم دکتر بداخلاق که نه سلام میده نه علیک یهو از پشت پرده فقط دستش رو میبینی سونو شکمی می‌کنه و ب دستیارش میگه حامله نیست ببرید برا عکس.

وارد اتاق دو که شدم یه خانم خیلی خوش اخلاق و با حوصله کار رو انجام میدن و چون من خیلی استرس داشتم و سابقه زایمان نداشتم ازشون درخواست بیحسی کردم که با روی باز قبول کردن و بعد از اسپکلوم که وارد دهانه رحم شد آمپول بیحسی رو که هیچ دردی نداره به ورودی رحم تزریق کردن و بعد طی چند مرحله ماده حاجب رو تزریق کردن و عکس های متعدد گرفتن و راجب هر عکس توضیح میدادن و مشکل رو اعلام میکردن و بخاطر بسته بودن جفت لوله من کمی دردم زیاد بود با وجود بیحسی ولی موفق به باز کردن یکی از لوله هام شدن و مابقی رو به دکتر معالجم سپردن

بعد از اون هم با خونریزی خیلی کم در حد آخرین روز پریود با استفاده از پد خروج کردم و بعد ده دقیقه نتیجه برام پیامک شد و ی نسخه پرینت شده هم تحویل دادن.

((کل عکسبرداری ده دقیقه طول کشید))

((من بعدش فشارم افتاد حتما یچیز شیرین کنارتون باشه))

((ناشتایی نیاز نبود))

((مثانه باید پر باشه موقع ورود به اتاق))

((اولین روز بعد از پاکی باشه بهترین زمانه))

((رابطه نباید داشته باشی قبل انجام و تا بعد از بند اومدن خونریزی))

((اقدام به بارداری بعد از اتمام خونریزی بلامانع است))