2777
2789
عنوان

من خیلی طلا دوست دارم و هرچی نامزدم خریده رو میندازم یجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست
نمیشه که با هم انداخت جلوه خوبی نداره، مال من که اصلا نمیشه مثلا فکر کن ۷ تا دستبند طلا با هم بندازم ...

میخورم نه می‌خرم 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
خودم عاشق طلا هستم و کلی طلا دارم ولی دیگران مسخره می‌کنند نمیندازم

دیگران حسودن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر عموم بیست و یک سالشه ازدواج کرده هجده سالگی. الان بچه اش دوسالشه بعد بیست و یک ایناست تک پوش میندازه دوتا تک پوش تو یک دست و اون یکی دستش شش تا النگو کلفت بعد تک پوشش و عمه ام داره اما نازک تره بعد تک پوشش خیلی زنونه ست

مثلا من میرم از اون هفتا پنچ تاشو یه دستبند گنده عین این دستبندی که جورجینا استوری کرده بود میخورم م ...

دستبندای من همه شون سنگینن ۵ تا شو بدم یدونه بخرم میشه شبیه به دستبند زندانی ها

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

منم مجردم طلا زیاد دارم ولی فقط النگو میندازم ۹تا ظریف 

اونم حقیقتش بخاطراینکه خونه نیستیم وامن نیس 

وگرنه همیشه زیر استینمه

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

عزیزم خب زیادش خیلی خزه

یه فامیل داریم انگار شتر کاروانه تو دست و چپ و راستش حدود هشتا فقط انگشتر هست دیگ خودت تا تهش برو

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
بیشتر ببینید
حالا یکاری کن بیان تو خیابون خفتت کنن یا دزد بزنه به خونه ات

مامانم هم همیشه اینو میگه🤣

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید