2777
2789
چون اشتباه بود کارم خودمو سوزندم حرف واسه خودم گذاشتم دل خانواده ام رو شکوندم همه ب چشم ی روانی بهم ...

عزیزم..

اشکال نداره تجربه شد اونم..

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

الان حال روحیتون چطوره

برای چند سال پیش هست 

هیچ پشیمونم از کارم و افسوس میخورم چرا من این غلعت رو کردم💔

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این حرفتون اشتباهه من و مامانم برای بابام کم نذاشتیم همه جوره حامیش بودیم اما خودش لیاقت ند ...

هرکسی با تجربه و چیزی که دیده نظر میده

منظورم اینه اکثرا اینا اگه درست درک میشدن و درمان روانپزشکی میشدن خودکشی نمیکردن

منظورم این نبود که خانواده کم گذاشته منظورم این بود خانواده راه درست کمک بهشون رو نمیدونست

خدا پدرتون را رحمت کنه و به بازماندگان خوشی بده

منم خدا شاهده چند بار در حالت جنون بودم میخواستم خودمو بکشم حتی دنبال قرصم میگشتمبخاطر مامانم کوتاه ...

هیچ ادمی تو دنیا نیست که به خودکشی فکر نکرده باشه اونیم که شرایطش از منو شما بدتره وخودکشی میکنه هیچکس حق نداره بگه بهشتیه یا جهنمی چون تنها گناهی که بعداز مرگ بخشیده نمیشه شرکه یا همون کافر بودنه ما اعتقاد داریم خدا خودکشی رو هم میبخشه ولی تحسینت میکنم که جلوی خودتو گرفتی👏

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
عزیزم..اشکال نداره تجربه شد اونم..

اره عشقم میدونم ولی خدا گفت من ب بنده هام عقل دادم چشم دادم چرا من ب حرف شیطان گوش دادم و گذشت خودمو نابود کردم

اره عشقم میدونم ولی خدا گفت من ب بنده هام عقل دادم چشم دادم چرا من ب حرف شیطان گوش دادم و گذشت خودمو ...

درسته خدا عقل داده

ولی اونی که خودکشی میکنی تو شرایط روحی و حتی جسمی درستی نیست انگار عقل خاموش میشه ادم به جنون میرسه نمیتونه درست تصمیم بگیره

اون زمان خدا ابروی منو خرید نذاشت هیچ کس بفهمه

با اینکه من به یادش نبودم

بار ها ابرومو خریده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
درسته خدا عقل دادهولی اونی که خودکشی میکنی تو شرایط روحی و حتی جسمی درستی نیست انگار عقل خاموش میشه ...

خداروشک قشنگم ببین یجایی ی کار خیی کردی اینجا خدا ابروت رو خریده