2777
2789
عنوان

رابطه بی هدف

285 بازدید | 29 پست

براتون پیش اومده رابطه رو به قصد ازدواج شروع کنید ولی بعد یه مدت ازدواج براتون مهم نباشه و حتی تو فکرتون پشیمون شید از ازدواج ولی همچنان ادامه بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید ادامه داد

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

بی هدف نبوده واقعا همو دوست داشتیم هر دو از اول به با هم بودن فکر کرده بودیم ولی از یه جایی دیدیم سخته دیگه اتفاقاتی پیش اومد کمی عجله از طرف من و خلاصه بهم خورد رابطه بی هدفی نبود 

💍👠💄🕶🛍💐

سیچوویشینشیپ

نه سیچوئیشن شیپ وقتایی که نیاز دارن به هم برمیگردن

منظورم یه رابطه ایه که همه چیز توش عالیه، ولی طرف فقط تو همون دوستی خوبه و نمیشه برای زندگی روش حساب کرد

بی هدف نبوده واقعا همو دوست داشتیم هر دو از اول به با هم بودن فکر کرده بودیم ولی از یه جایی دیدیم سخ ...

منظور منم همونه که با هدف شروع شه ولی یجایی میبینی زورت به سختیا نمیرسه و از طرفی اون ادم در سختی همراهیت نمیکنه

نه سیچوئیشن شیپ وقتایی که نیاز دارن به هم برمیگردنمنظورم یه رابطه ایه که همه چیز توش عالیه، ولی طرف ...

سیچوویشینشیپ هم میشه گفت

چیزی رو که در یک موقعیت خاص مثلا دوستی خوبه و قرار نیس آینده ای باشه

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

کات کردی یا ادامه دادی؟ چیشد؟ اگه تصمیمی براش گرفتی راضیی؟

ادامه دادم تا یه مدت...فقط برای اعتمادبه نفسم بود چون تیپ و هیکل و موقعیت اجتماعیش خیلی خوب بود...بعدشم ک دیگه راهمون از هم جدا شد پشیمون نشدم چون همیشه وقتی به رابطمون فکر میکنم اعتماد ب نفس میگیرم  و یجورایی الان دیگه حاضر نیستم با کمتر از اون باشم

منظور منم همونه که با هدف شروع شه ولی یجایی میبینی زورت به سختیا نمیرسه و از طرفی اون ادم در سختی هم ...

آره بوده ولی خب من خودم رو مقصر میدونم به قول اون این جمله اش تا آخر باهام هست که میگفت تو اونی بودی که گذاشتی رفتی من هیچوقت نمیتونستم بزارم و برم

💍👠💄🕶🛍💐