2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا آخه

چرا نداره خانوادش گفتن این عادی نیست نمی‌تونیم بهش اعتماد کنیم و خطرناکه

دیگه خونه نذاشتنش از بیمارستان که مرخص شد بردنش خونه پدر مادرش ،اونا هم پیر بودن مردن

الان تنها میمونه

معمولا آدمی خانواده حمایتگر و فهمیده داشته باشه کارش ب خودکشی نمیکشه

[QUOTE=377123695]خدا رحمت کنه پدرتون رو  شرمنده اینو میپرسم ولی بخاطر دید مردم اینو میگید؟[/QUOTEخدا اموات شماروهم رحمت کنه 

بله یه جورایی هم از دید مردم هم اینکه برای خودمون هم سخته خیلی 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
چه آدمای بی رحمی هستن ندونسته قضاوت میکنن

من خودکشی ناموفق داشتم 

همسرم توی هردوتا خانواده خیلی قاطع اعلام کرد کلمه ای از کسی بشنوه کلا باهاش قطع رابطه میکنه . ۱۳ سال گذشته و هیچ حرفی نشنیدیم . پشت سرم خبر دارم میگن روانیه خودکشی داشته ولی برام مهم نیست تا وقتی تو مسیر پیشرفت و رشد هستم بذار هرچی میخوان بگن زندگی من داره جواب حرفشون رو میده 

خیلیییی زیاد دیدم یه خانوم ۲۰ساله بود چندسال پیش که مادرش هنوز اشک میریزه شوهرش دنبال اینه زن بگیره 

یه اقای ۲۸ساله که خانوادش رو ندیدم خانومش بنده خدا پی بزرگ کردن سه تابچشه با بدبختی 

یه اقای دیگه ای هم بود خانومش ....فک میکنم دیگه یادشم نمیاد از طفلک ولی خانوادش هنوز داغدارن 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

چرا نداره خانوادش گفتن این عادی نیست نمی‌تونیم بهش اعتماد کنیم و خطرناکهدیگه خونه نذاشتنش از بیمارست ...

به نظرم این حرفتون اشتباهه من و مامانم برای بابام کم نذاشتیم همه جوره حامیش بودیم  اما خودش لیاقت نداشت

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
در دربازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه ولی اگه به فکرشی نکن من بارها تا مرزش رفتم با اینکه بزرگترین ...

منم خدا شاهده چند بار در حالت جنون بودم میخواستم خودمو بکشم 

حتی دنبال قرصم میگشتم

بخاطر مامانم کوتاه اومدم

نمیدونم شاید حرفم کفره ولی بخاطره خدا هم نه بخاطر حال مامانم جلوی خودم گرفتم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
بدترین حال دنیا جدا از نظرات و حرفای منفی اطرافیان ترومای این مشکل تا ابد با افراد اون خانواده است

چقدر بده یه آدم بخاطر مشکلات زندگی خودشو بکشه یه عده آدم بی رحم با حرفا ورفتارشون خانوادشو آزار بدن

چرا میگی خریت ی خرده توصیح میدی؟

چون اشتباه بود کارم خودمو سوزندم حرف واسه خودم گذاشتم دل خانواده ام رو شکوندم همه ب چشم ی روانی بهم نگاه می‌کردند سر حرف مردم خودکشی کردم و پشیمونم خیلی پشیمونم توبه کردم و واقعان نمیدونم چرا این غلعت رو کردم 💔

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍