2777
2789
عنوان

بابام شوخیای مسخره با مامانم میکنه جلو ما بدم میاد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 55 پست
ما خانواده ای هستیم که فقط برا عید همو بغل و روبوسی میکنیم🤣

من درکت میکنم 

بچه تر که بودم خیلییییی حساس بودم و واقعا عذاب میکشیدم

ولی کم کم باهاش کنار اومدم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم بچه تر که بودم خیلییییی حساس بودم و واقعا عذاب میکشیدمولی کم کم باهاش کنار اومدم

خداروشکر یکی اینجا درک کرد🥲

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

دختر من نه سال رو تموم کرده کوچیکه که هنو دو ساله اس متوجه نیستمنو شوهرم تو حلق همیم همشباید صمیمیت ...

بلوغ زودرس نگیره بچه،پنج سالم ک بود رفیق منم ننه باباش اینجوری بودن بنده خدا بلوغ زودرس گرفته بود اونموقهام گوشیو فلانم نبود ک بگی ازونجا چیز شده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

مشکل از شماست

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
خداروشکر یکی اینجا درک کرد🥲

میدونی چیه؟چون از بچگی ندیدیم به هم محبت کنن ،الانم عادت نداریم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

خوبه با هم  دعوا و بگو مگو داشته باشن  ت هم بگو اره من ابجی میخوام داداش میخوام . 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
سخت نگیر بابا بابای منم از این عادتا داره عادت کردیم 😂

دقیقا 👌🏻😂😂

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.