2777
2789
عنوان

بابام شوخیای مسخره با مامانم میکنه جلو ما بدم میاد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 55 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن سالته؟؟

اگر بیقراری بدان یار یاری......👣🦋🌼⏳️ندیدم شهی در دل آرایی تو🤍به قربان اخلاق مولایی تو🤍وضو و اذان و نماز و قنوتمبدون ولایت بهایی ندارددلی که نشد خانه ی یاس نرگسخراب است و ویران صفایی نداردبیا تا جوانم بده رخ نشانمکه این زندگانی وفایی ندارد___[🕋💚]___

بیشتر ببینید
من اصلا نمیتونم تحمل کنم حتی همو بغل کنن😐 نمیدونم چرا

حساس نشو عادت کن دختر خوب 😐😂

خب تو هم با ماچ یه دنیا نیومدی که اتفاقا فکر کن یه داداش یا خواهر کوچولو داشته باشی واییییییییییی🥺😹😍

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

من اصلا نمیتونم تحمل کنم حتی همو بغل کنن😐 نمیدونم چرا

دختر من نه سال رو تموم کرده کوچیکه که هنو دو ساله اس متوجه نیست

منو شوهرم تو حلق همیم همش

باید صمیمیت و عشق رو یاد بگیره

❤خدایا شکرت

چه مامان نامردی چرا پیشش نمیخوابه حالا😂😂

معتاده اتاقش ازش کثافت میباره مامانمم مسخره میکنه میگه بیا تو اتاقم وقتی میری میگه ن نمیخواد برو بیرون فقد میخواد طرفو خورد کنه غرورش حفظ شه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

دختر من نه سال رو تموم کرده کوچیکه که هنو دو ساله اس متوجه نیستمنو شوهرم تو حلق همیم همشباید صمیمیت ...

ما خانواده ای هستیم که فقط برا عید همو بغل و روبوسی میکنیم🤣

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند