2777
2789
عنوان

لهجه مشهدی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 47 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

غیرمشهدیا چی میگین شما به میخوام دراز بکشم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

خب تهرانی های اصیل واقعنم صداهاشونو میکشن

آخه تهرانیا بیشتر معروفن ب کشیدن کلمات😂

من اولین بار بود می‌شنیدم ک مشهدی ها میکشن کلماتو کنکور بدم بزنم از مشهد بیرون ببینم بقیه چجوری میگن😂

آخه تهرانیا بیشتر معروفن ب کشیدن کلمات😂من اولین بار بود می‌شنیدم ک مشهدی ها میکشن کلماتو کنکور بدم ...

اره 

مشهدی ها ندیدم کسی کلمات رو بکشه 

ولی خب جالبه که ماهارو زود شناسایی میکنن.

منم اصلا با لهجه مشهدی حرف نمیزنم اما تاحالا چندجا شهرای دیگ رفتم بهم گفتن مشهدی هستی😅

احتمالا از رو یه سری تلفظ کلمات متوجه میشن.

مثل همون یاد دارم که اکثر شهرای دیگ میگن بلدم

اما ماها میگیم یاد دارم و خیلی چیزای دیگه 

اره مشهدی ها ندیدم کسی کلمات رو بکشه ولی خب جالبه که ماهارو زود شناسایی میکنن.منم اصلا با لهجه مشهدی ...

خیلی جالبه دوست دارم برم بیرون ببینم دقیقا چشکلی حرف میزنن بقیه😄

من تهران زندگی میکنم مشهدی ام تا با مامانم تلفنی حرف میزنم همکارام میگن عه لهجه ات برگشت. یه مقدار ب ...

منم تو خوابگاه معمولی ام معمولی ام

تا با مامانم حرف میزنم میگن عه مشدی حرف زدی😂 در صورتی که خودم نمیفهمم

مثلا من معمولی حرف میزنم ولی از کلمه هااا استفاده میکنم فقط روی زبون همه دوستای غیر مشهدیم افتاده

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜