2777
2789
عنوان

تب کردن بچم😔مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 46 پست
ولی این میشه سی و هفت و نیم

اره 37 به بالا تب محسوب میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش بیمارستان

شانس گند من تاحالا چند بار بردمش گفتم تب کرده

ولی تبش میگیرن رو سی و هفته

درصورتی که قبلش رو سی و هفت و نیم بوده

هرچیم میگم میگن تب نداره

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید
متخصص کودک بردی

اره متخصص اطفال 

فوق تخصص عفونی بردم

همه چیشو چک کرد

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید
شانس گند من تاحالا چند بار بردمش گفتم تب کردهولی تبش میگیرن رو سی و هفتهدرصورتی که قبلش رو سی و هفت ...

اره دیگه وقتی 37 باشه میگن تب نداره انشالله خوب بشه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حالتش چطوره؟مث همیشه س سرحاله؟

اره از این لحاظ مشکلی نداره

بازی میکنه شیر میخوره 

فقط یدفه میبینم دااغ شده

ده دقیقه بعدش دماشو میگیرم میبینم دمای بدنش درست شده

بیشتر ببینید
حتما داره دندون در میاره

شاید یعنی ربط داره به دندون دراپردنش

بیشتر ببینید
اره از این لحاظ مشکلی ندارهبازی میکنه شیر میخوره فقط یدفه میبینم دااغ شدهده دقیقه بعدش دماشو میگیرم ...

پس مشکلی نداره دیگه وقتی متخصص ها هم چک کردن گفتن هیچی نیس،خونتون گرمه؟

پس مشکلی نداره دیگه وقتی متخصص ها هم چک کردن گفتن هیچی نیس،خونتون گرمه؟

درو پنجره هارو باز میذارم 

تقریبا معمولیه

بیشتر ببینید
درو پنجره هارو باز میذارم تقریبا معمولیه

بچه های منم از پنج ماهگی هی دس تو دهن بودن ولی خبری از دندون نبود احتمالا داره لثه هاش آماده میشه برا دندون برا همین تب میکنه

۳۷ و نیم که تب نیست،دکتر پسر من میگه ۳۸ به بالا تبهبعدم دیگه هوا گرم شده لباس کم تنش کن هوا خونه رو ...

استان فارسم

بیشتر ببینید