2777
2789
عنوان

تب کردن بچم😔مامانا بیاین

252 بازدید | 46 پست

چیکار کنم مامانا 

خسته شدک ازبس تب سنج دستم بوده هی تبش گرفتم

ده روزیه بدنش یدفه گرم میشه و دمای بدنش میشه سی و هفت و نیم

بعد خودش میاد پایین 

خسته شدم 

روزی حداقل یکی دوبار اینطوری میشه

هیچ اثری هم از سرماخوردگی نداره بردمش متخصص میگه اصلا علائمی از سرماخوردگی نداره

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن وقتشه؟

چهارماهشه

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بیشتر ببینید
چند سالشه

چهارماهشه

بیشتر ببینید

۳۷ و نیم که تب نیست،دکتر پسر من میگه ۳۸ به بالا تبه

بعدم دیگه هوا گرم شده لباس کم تنش کن هوا خونه رو معتدل نگه دار 

کدوم شهرید؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید
وا دمای طبیعی بدن ۳۷ هست دیگه

ولی این میشه سی و هفت و نیم

بیشتر ببینید