2777
2789
اره درست میگه بالا ۱۳۰ تیزهوشه ینی من بشینم حماقت های خودم و تعریف کنم کتاب میشه😂🤣

منممممم 

کلا خیلی کارای احمقانه میکنم در روز

چیزایی که اصلا با عقل جور در نمیاد و واقعا بعدش با خودم فکر میکنم چرا اینکارو کزدم😭😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حسودی نکن حالا خنگ

درس صحبت کن خودت خنگی

دارم میگم بنده خدا سوال پرسید حالا هی همه میان میگن باهوشن

آغا ما هم‌ باور کردیم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
آی کیوت 137ه بله باهوشیاز 130 به بالا دیگه جزو 2 درصد گنگ مردمی😂

۲ درصد سسخل😂😂😂

وایی دل‌درد گرفتم کل حماقتام از جلو چشمم رد شد

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

آی کیوت 137ه بله باهوشیاز 130 به بالا دیگه جزو 2 درصد گنگ مردمی😂

درسی خیلی باهوشم سریع یاد میگیرم محاسباتم عالیه ولی رفتارای احمقانه زیاد دارم منم

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

شوهرمنم بی نهایت باهوشه  تووهنه جی سررشته داره درعوض من اصلادباهوش نیستم  ک هیج خنگم هستم همیشه همه چیو خراب میکنم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نهههههههه پس چرا شوهرم کپی پدر شومه؟مادرشوهرم بلد نیست راه بره حتی

شوخی کردم عزیزم

ولی اگه میخوای ژن‌های خوب ب بچه ارث برسه باید قبل بارداری تغذیه خیلی خوبی بخصوص  تو دوران بارداری خوراک ماهی داشته باشی..

آجیل،  زیتون و روغن زیتون و‌‌..

من قبل بارداری پسرم خیلی با برنامه پیش رفتم ۳ ماه تغذیه کامل و عالی داشتیم الان پسرم از هر دو خانواده فقط ژن‌های خوب رو ب ارث برده مثلا خواهرم چونش خیلی قشنگه پسرم ب چونش ب اون رفته همسرم جزو نخبگان هست مثل همسرم باهوشه، موهای پدرم خرمایی و لطیف موهاش ب پدرم رفته پوست خودم سفید و بی لکه، پوستش و فرم چشماش ب من رفته موژه های همسرم فر و بلنده دوبرابر همسرم موژه داره..تغذیه نقش انتقال ژن‌های خوب و بد رو داره

ولی الان ک بارداری هفته ای دوبار ماهی بخور آجیل بخور خیلی موثره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
حسودی نکن حالا خنگ

کاش شعور داشتی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
یعنی من ۱۳۷ ام باهوشم؟

من از کجا بدونم درصد هوشیم چقده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •