2777
2789
درس صحبت کن خودت خنگیدارم میگم بنده خدا سوال پرسید حالا هی همه میان میگن باهوشنآغا ما هم‌ باور کردیم

ببخشید عزیزم چه کاری از دست من بر میاد که بچه‌ی دوستمون به شوهرش بره؟ اینکه تو باور کنی یا نه واقعیت رو تغییر نمیده😂

شوخی کردم عزیزمولی اگه میخوای ژن‌های خوب ب بچه ارث برسه باید قبل بارداری تغذیه خیلی خوبی بخصوص تو د ...

چقد خوووب

خودتون تحقیق کردین یا دکتر بهتون برنامه تعذیه داد؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم چه کاری از دست من بر میاد که بچه‌ی دوستمون به شوهرش بره؟ اینکه تو باور کنی یا نه واقعیت ...

منم طرف صحبتم شما نبودی که ریپ میزنی میگی حسودی نکن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
درسی خیلی باهوشم سریع یاد میگیرم محاسباتم عالیه ولی رفتارای احمقانه زیاد دارم منم

من محاسباتم خوب نیست ولی تو درسای مفهومی خیلی خوبم

فکر کنم این به ضریب هوشی مربوط نباشه ، یعنی شنیده بودم سمت چپ و سمت راست مغز هرکدوم بیشتر فعال باشه توی یه چیزای متفاوتی خوبه طرف

چقد خوووبخودتون تحقیق کردین یا دکتر بهتون برنامه تعذیه داد؟

خودم تحقیق کردم من کلا ی کار میخوام انجام بدم خیلی در موردش تحقیق میکنم..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عین برای من .یه پکیج رو هوا گیری نمیتونه بکنه .میگه من بلد نیستم خودت برو خخخ

نمی‌دونم تو چطور سر میکنی باهاش 

ولی من بیشتر بهش میخندم شاد میشم😂😂😂

دارم یادش میدم 

ب نظرم اینا دلیلش پدرو مادر 

وقتی کار رو ب بچه نمیدن یاد نمیگیره دیگه 

نمی‌دونم تو چطور سر میکنی باهاش ولی من بیشتر بهش میخندم شاد میشم😂😂😂دارم یادش میدم ب نظرم اینا دلی ...

منم عادت کردم دیگه .اون روز ضبط ماشینش قفل کرده بود رفت به یه ضبط و باندی نشون داد اونم نتونست خودم درست کردم .فقط گفت آفرین .چی بگم دیگه بهش.مادرشینا میخوان بیان میگم جوجه بگیر کباب کنیم میگه نه ول کن می‌دونم نمیتونه میگم خودم سیخ میزنم کباب میکنم تو فقط روشن کن منقل رو .یا تنبله یا واقعا خنگه نمی‌دونم خخخ

حالا اینقدر فشار نخور

شخصیتتو نشون نده

بیشتر ببینید