2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فرسنگ ها فاصله دارم ازشون و بابام هرروز زنگ میزنه مامانت قهر کرده بینم کاری نمیکنی آشتی کنه خب میگم پدر من تو خودت الان پنجاه سالته دیگه خودت حلش بکن 

هرچی یادم میاد مامانم لوس و قهرو بود بابام هم بیچاره دنبال ناز کشیدنش همیشه هم یکی باید کمکش کنه واسطه بشه 

میگم خب فکر من درگیر نکنید من از دور چه دستم میاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
من که فرسنگ ها فاصله دارم ازشون و بابام هرروز زنگ میزنه مامانت قهر کرده بینم کاری نمیکنی آشتی کنه خب ...

اخی الهی بگردم چه نمک 😍

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید
اخی الهی بگردم چه نمک 😍

قربونت برم قشنگم 😘

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
من که فرسنگ ها فاصله دارم ازشون و بابام هرروز زنگ میزنه مامانت قهر کرده بینم کاری نمیکنی آشتی کنه خب ...

مامان من هر روز زنگ می زنه از دعوای خودش وبابام میگه بچگیمو خراب کردن حالا الان که پیر شدن جوانیمو

مامان من هر روز زنگ می زنه از دعوای خودش وبابام میگه بچگیمو خراب کردن حالا الان که پیر شدن جوانیمو

می‌دونم چی میگین برای اینا دعوای بی سرو ته هست و بی ربط مامان من کمی تعصبی وزور گو هست ریاست می‌کنه چون بابام عاشقش هست کوتاه میادومنطقی و آروم رفتار می‌کنه باهاش دیگه بابام یک جاهایی از توانش خارجه زنگ میزنه به من مثلا یک روز مامانم غر می‌زده و حیاط میشسته لیز خورده 

پخش زمین شده بابام خندیده این چادر سر کردن رفته خونه مادربزرگم قهر 😐

بیشتر ببینید