2777
2789
عنوان

دلسوزی برای رابطه شوهرم و برادرش اشتباه محض بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 47 پست

شوهرت آدمیه که خیلی پشتتو داره جلو این و اون

پس تو هم مثل خودش باش پشتشو داشته باش.

مثلا من شوهرم کاملا برعکسه، پشت منو جلوی احدی نمیگیره اصلا و ابدا. و اصلا هم ازم انتظار نداره پشتیبانیش رو بکنم پیش کسی.

اولا خوش بحالت که همچین شوهری داری چون من ۷ساله دعوامون اینه که چرا طرفدارم نیست. ثانیا حق داشته ازت حمایت بخواد.

کلا آدم باید ببینه طرفش چجور آدمیه همونجور رفتار کنه.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت آدمیه که خیلی پشتتو داره جلو این و اونپس تو هم مثل خودش باش پشتشو داشته باش.مثلا من شوهرم کامل ...

قبول دارم

اون موقع که جاریم گفت سارا اشتباه متوجه شده،همسر من گفت وقتی سارا میگه ماست سیاهه یعنی سیاهه،وقتی میگه قصد ناراحت کردنشو داشتی یعنی داشتی بعدا گفت که اینجوری حمایت میکنن، اسم همسرمو بیارن جواب میشنون نمیگم نکران بودم رابطت با مامانم به هم بخوره رابطت با بابام بهم بخوره جوابشو ندم

من قبول دارم اشتباه کردم ولی اون موقع فکر میکردم دارم کار درست میکنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید