2777
2789
عنوان

دلسوزی برای رابطه شوهرم و برادرش اشتباه محض بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 47 پست
نه دیگ تااین حدبچش چیزیش میشه میندازن گردن شما کاش اول به مادرشوعرت میگفتی بجای شوهرت

اصلا برای شوهر من باردار بودنش پشیزی اهمیت نداره،میگم بارداره میگه دلیل نمیشه چون بارداره هر کار میخواد بکنه منم ساکت بمونم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امان از دست مردا هرجور دلشون بخواد برداشت میکنن به نظرم کار درستی کردی دنده ندادی به جاری محترمولی م ...

هر جور دلش بخواد برداشت میکنه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
سلام ببخشید دیر شد تو راه بودم،گفتم ایناروخودش حالا برنامه ها داره،دیشب انقدر خواهش کردم ازش که چیزی ...

خواهش میکنم 

حالا انقدر نمیخواد استرس داشته باشی کمی ،باهاش صحبت کن 

بگو من تا الان به تو نگفتم ،نخواستم ناراحت بشی چون حرفاش تا الان هیچ ارزشی برام نداشت اون شب دیگه از کوره در رفتم ،دوست داشتم درموردش باهات صحبت کنم نمیدونستم از این به بعد نمیتونم درد و دلم رو به تو بگم چون قراره شر درست کنی 

به اصطلاح سعی کن هرطور شده به زبون بگیریش

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
وای خدایاحالا حرف میزدم که میگفتید دعوا درست کردیمن واقعا نمیدونم باید چی کار کنم همسرمودر نتیجه گفت ...

وای آخه چرا اینجوری گفتی؟

شما از همسرت شناخت کافی نداری؟

احتمالاتی که میدادی اشتباه بوده

خوب در نهایت چی شد؟ در مورد جاریت چیزی نگفت؟

وای آخه چرا اینجوری گفتی؟شما از همسرت شناخت کافی نداری؟احتمالاتی که میدادی اشتباه بودهخوب در نهایت چ ...

خودش میدونه عصبی شدم یه‌چی گفتم 

فکر میکنم میشناسمش ولی هر دفعه غافلگیرم میکنه

بحث شد،من و خالمم حرفمون شد

بیشتر ببینید
خودش میدونه عصبی شدم یه‌چی گفتم فکر میکنم میشناسمش ولی هر دفعه غافلگیرم میکنهبحث شد،من و خالمم حرفمو ...

سعی کن با سیاست تر رفتار کنی با جاریت 

بازیشو نخور

نزار بخاطر داستانی که پیش آورده رابطه ات با شوهرتو خانواده شوهرت تحت الشعاع قرار بگیره وگرنه دیگه نمیتونی جاریتو جمع کنی برای خودش میتازونه 

میشهبگی اون شب مهمونی بابات چطور شد؟ بالا گفتی بحثشد و با خالت حرفت شد میشه کامل بگی

هیچی به زن داداشش همه جواب هارو داد،گفت حروم خور نداشتید تو خانواده‌تون از الان به بعد دارید،این بچه ای که تو شکمته شاید کشید به عموش و  وقتی که با این خونواده وصلت کردی گویا زیاد با این مسئله مشکل نداشتی و خلاصه جوابشو داد،داداششم هی میگفت چی شده به داداشش گفت تو حرف نزن که همه چی تقصیر توئه،به داداشش گفت خیلی زشت بود خجالت کشیدم

بعدم خالم با من بحث کرد که چرا جلوشو نگرفتی

بیشتر ببینید
واکنش جاریت چی بود

همسرم گفت اگر حرفی هم داری به من بگو چیکار به همسرم داری،گفت من باید بابت فروشنده هام بهت جواب پس بدم،کلا همه اینا اروم اتقاق افتاد،اصلا صدا بلند نشدد که عموم متوجه شه،جاریمم فقط میگفت من منظورم با شما نبود قصدی نداشتم

بیشتر ببینید
همسرم گفت اگر حرفی هم داری به من بگو چیکار به همسرم داری،گفت من باید بابت فروشنده هام بهت جواب پس بد ...

پس منظورت کی بود

آره جون خودت قصدی نداشتی

دلم خنک شد

به نظرم پیش جاریتون کوتاه نیاید، الان از همین موضوع یه داستان جدید درست میکنه، سعی کنید بهش رو ندید، تا میخاد صحبت در مورد هر موضوعی رو باهاتون شروع کنه شما یا همون اول دهنشو ببندید و یا کلا باهاش همکلام نشید