نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 عنوان چیکار کنم خواستگارم برگرده 451 بازدید | 47 پست آدم خوبیه یه بار خواستگاری کرد گفتم نه الان یکی دوبار بهم پیام داده اینستا همو فالو داریمیعنی منتظرم یه بار دیگه پیشنهاد بده رو هوا بزنمش🤣 قبلا پیام میداد حرف میزدیم الان دیگه محل نمیده مردم کراششون میشه خواستگار من خواستگارم شده کراش😭😂 دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم. 1404/01/10 | 17:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 استوری گذاشت سر حرفو باز کن نمیزاره ک لامصب یا هم از خودش میزاره چیبگم اخه به عکس خودش دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.
arezoo8gg عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7089 نمیزاره ک لامصب یا هم از خودش میزاره چیبگم اخه به عکس خودش بگو فتبارک الله 🤣ریلز براش بفرستید یا بگو سلام چطورید خواستم حالتون بپرسید چخبرا
نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 اخه چرا ردش کردی تو شرایط مناسب نبودم گفتم فعلا نگو ولی گف منم اعصابم خورد شد ردش کردم دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.
نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 چرا رد کردی بار اول🦦 شرايط خوبی نداشتم و خجالت کشیدم از مامانم اینا یهو گفتم نه دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.
نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 بگو فتبارک الله 🤣ریلز براش بفرستید یا بگو سلام چطورید خواستم حالتون بپرسید چخبرا من بلد نیستم بحثو پیش ببرم ابرو شرفم میره😂 دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.
نمیدانممم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1786 برو رک بگو بهشیا به خانواده بگو به خانوادش بگن پدر و مادر نداره خانوادشو نمیشناسم اصن فقط خودشه و خواهراش ک اونم باید به خودش بگم برم بگم پشیمونم بیا منو بگیر؟😑😑😑 دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.
drsansa عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3855 پدر و مادر نداره خانوادشو نمیشناسم اصن فقط خودشه و خواهراش ک اونم باید به خودش بگم برم بگم پشیمونم ب ... ریپ بزنم بگو با اجازه بزرگترا بله فارغ التحصیل هاگوارتز
yasnaaaakord عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 13250 نمیزاره ک لامصب یا هم از خودش میزاره چیبگم اخه به عکس خودش بگو چقد عوض شدی نکنه نامزد داری😂