2777
2789
عنوان

یه بوی آشی میاد و منم فقط بو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 31 پست
چهارمحال😄

اش دوغ شماها که نظیر نداره اونم با دوغ ترش و سبزی محلی. انگار یه غذای بهشتی! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم خواست😅😂

هعی💔😂

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بیشتر ببینید
اش دوغ شماها که نظیر نداره اونم با دوغ ترش و سبزی محلی. انگار یه غذای بهشتی!

من ترکم قربونت؛؛آش دوغ بیشتر تو ایل نازنین بختیاری طبخ میشه😍

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بیشتر ببینید
فرستادم اش رشته و حلیم بادمجون بخره

نوش جان🌷😍

بیشتر ببینید
وای چقدر هوس ‌کردم روزه ام هستم دلم خواست باشه افطار بخورم😂😥

قبول باشه عزیزم...اگ وسایلشو داری درست کن😁

بیشتر ببینید
من ترکم قربونت؛؛آش دوغ بیشتر تو ایل نازنین بختیاری طبخ میشه😍

آخه نوشته بودی چهارمحال

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
خب میتونی از اسنپ فود بخری

قیمتای اسنپ فودو دیدی تو؟🙄

بعدم کیفیت و عطر بو و...آشی ک تو خونه پخته بشه یچی دیگس

بیشتر ببینید
آخه نوشته بودی چهارمحال

چهارمحال قومیتای لر؛فارس؛ترک قشقایی رو داره کلا

بیشتر ببینید