2777
2789

۱۹ سالمه ۶ ماهه عقد کردم خواهرم ۱۴ سالشه

به بهانه روزه گرفتن هیچ کاری نمیکنه از صبح که بیدار میشه تا افطار دست به سیاه و سفید نمیزنه از صبح خونه رو جارو کردم چهار بار ظرف کثیف شده خودم شستم 

مامانم میگه عیبی نداره ظرفای افطار رو میگم خواهرت بشوره گفتم نه تو رو خدا میخوای اونا رو هم من بشورم 

سن و سالش کم نیست بگی بچه اس همسن این بودم خواستگار واسم میومد 

اصلا ب روی خودشم نمیاره مامانم هم هیچی نمیگه فکر میکنن چون روزه نمیگیرم باید بیگاری بکشن ازم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سنش واقعا کمه ها

مثلا اونقدر سنش کمه که نمیتونه دوتا ظرف بشوره؟! 

اون یکی خواهرم که ۹ سالشه شعورش از این تنبل ک.ون گ.شاد بیشتره ظرف کثیف می‌کنه خودش می‌شوره گاهی اوقات

الان افتخاره خواستگاری واست میومد ۱۴سالگی ؟؟ترویج کودک همسریزیر۱۸فعلا کودک حساب میشه خواهزتم هنوز بچ ...

چه ربطی داره ؟! هیکل و جثه اش از من بزرگتره دو برابر من میخوره 

اونقدر سنش کمه که نمیتونه دوتا ظرف بشوره ؟

حالا چی میشه یه ماهه ندید بگیرر.روزه سخته کار کردن

من نگفتم بره کل خونه رو جارو کنه یا بشوره بسابه شعور داشته باشه وقتی میبینه دارم درس میخونم به مامانم بگه من انجام میدم اونو از پای درس و مشقش بلند نکن