2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودتون بچه میخواستی یا خودت غفلت کردی؟ چندسالته اگه بهت پول میده ازش بکن جمع کن به چشم عابربانک ببین ...

نه بابا پول میداد قبلنا آلات مشخص نیست درآمدش کم شده مشتری نداره یا به کسی میده احتمال زیاد مشتری نداره بهش سر زدم دیدم

اون داره علنی خیانت میکنه خرجشم نمیده چرا باید این زندگی تحمل کنه همین شمایید که مردارو پروو کردین

بابا باردار هستش یعنی با شکمی که داره بالا میاد چکار کنه؟ طلاق بگیره؟ خیانت کنه؟ دوست پسر بگیره مثلا کی با این خانم با یه بچه اکی میشه مردی که فقط بخواد سواستفاده کنه غیر اینه؟ چاره ای نداره باید مدارا کنه بچه چند وقتشه خانم؟

[QUOTE=377112989]بابا باردار هستش یعنی با شکمی که داره بالا میاد چکار کنه؟ طلاق بگیره؟ خیانت کنه؟ دوست پسر بگیره مثلا ...[/QUOTEمن خودم طلاق گرفتم از شوهرم بخاطر خیانت الانم زندگیم خیلی بهتر از اون موقعس ولی الان فکرشو میکنم باید داغ خیانت میکشید‌تا بفهمه من چ دردی کشیدم  

بابا باردار هستش یعنی با شکمی که داره بالا میاد چکار کنه؟ طلاق بگیره؟ خیانت کنه؟ دوست پسر بگیره مثلا ...

همه که دنبال سوه استفاده نیستن ببخشی این خانم نیازبه محبت نداره ؟تا کی باید تحمل کنه ؟

بابا باردار هستش یعنی با شکمی که داره بالا میاد چکار کنه؟ طلاق بگیره؟ خیانت کنه؟ دوست پسر بگیره مثلا ...

بچم ۵ماهشه.یه دختر چهار ساله هم دارم.شکمم هم بالا بیاد مهم نبست اگر شوهرم خرجم نکنه و همچنان نتوکه کرایه خونه رو بده دیگه مطمعن میشم که زن‌جن ده داره ازش پول‌میگیره دیکه فعلا صبر میکنم تا یک‌ماه دیگه ببینم‌میتونه بدهیاش بده

به حرف بعضیا گوش نکن اگه همسرت بهت خیانت می‌کنه تو هم بخوای مثل اون رفتار کنی فرقی با شوهر خیانتکار نداری 

الان بارداری هورمونات بهم ریخته بیشتر فکر کن دودوتا چهارتا فکر کن 

فکر نکن طلاق گرفتن به همین راحتی طلاق که بگیری پیشنهادهایی که بهت میشه خرج بچه ها سرسام اور مخصوصا برای خانومی که استقلال ندارن 

فکر نکن کاربیرون ریخته 

اون بیرون اوضاع بدتره. بشین تو خونه‌ت. امثال من و تو قبل از بچه‌دار شدن باید به فکر می‌بودیم. حالا ب ...

خب الانشم در حد بخور نمیر پول داریم شوهرم کرایه خونخ نتونسخ بده بدهی بالا اورده بازم صبرمیکنم ببینم درست مبشا درامدش یا واقعا داره به کسی پول میده اون موقعس که دیگه مهریم میزارم اجرا

به حرف بعضیا گوش نکن اگه همسرت بهت خیانت می‌کنه تو هم بخوای مثل اون رفتار کنی فرقی با شوهر خیانتکار ...

به همینا دارم فکر میکنم که انقدر افسرده شدم از این شوهر بی پول دروغگو خسته شدم خیانت بخوره تو سرش منم بلدم تلافی بکنم اتفاقا اصلا گیر نمیده تو این مسائل ولی میگم بدهی داره نمیتونه بده کرایه خونه عقب افتاده نمیدونم چیکار داره میکنخ به کی‌داره پول‌میوا

به همینا دارم فکر میکنم که انقدر افسرده شدم از این شوهر بی پول دروغگو خسته شدم خیانت بخوره تو سرش من ...

مطمئن شو بعدببین  کارو کاسبیش رو عوض کرده یا شغلش پر درامد نیست ازاین مطمئن شو 

باهاش حرف بزن ازش بپرس تو کارش مشکلی پیش اومده یا نه 

اگه مطمئن شدی خیانت می‌کنه اونوقت یه تصمیم درست بگیر 

اینجا هم مشورت نکن اکثرا بچه دبیرستانی که چیزی از جامعه نمی‌دونن و نظر میدن 

اگه تنها مشکلش بی پولی زندگیتو نابود نکن زندگی مشترک همین همیشه بالا نیستی بعضی وقتا پایینی