2777
2789
عنوان

بنظرتون ما سیسمونی رو چیکار کنیم همش پاسکاری میکنن بهم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست
واقعا تو این سایت نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد طرف تایپک عکس کربلا زده بود که رفته بود بعد فیک بود درو ...

وای کدوم نکه گفت بین الحرمین هستم اسم بدین؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روم نمیشه مامانم میگه ۲۰ تومن من میدم ولی اونا هم باید بدن

خب اگر شهرکوچیک باشی قیمتا مناسب تره 

۶ تومن خودتم بزار روش بگو مامانت داده  بعد وسایل واجب بخر

تخت وکمدم بگو بابات بخره

چیزایی که واجبه بگیر مثلا درحد دوسه ماهگی بچت بعد دیگ با شوهرت برید بازار بگو لباس میخاد و...بخر 

منم دلم نمیخواد مامانم بیوفته تو سختی شوهرم نمیخره خب

نخره اهمیت نده

بچه خودش بی وسیله بمونه مجبور میشه بخره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید

رک به شوهرت بگو بچه تو وظیفته بخری حالا اگه نمیخری مجبوریم بچرو از بیمارستان لخت تحویل بگیریم   منم باردارم خانوادم سیسمونی نمیدن جهازم ندادن انقد سر جهاز حرف شنیدم که الان استرس اینو دارم خانواده شوهر بفهمن باردارم دوباره شروع کنن چرت و پرت گفتن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

خب اگر شهرکوچیک باشی قیمتا مناسب تره ۶ تومن خودتم بزار روش بگو مامانت داده بعد وسایل واجب بخرتخت وک ...

همون کارو میکنم فقط بابام شاید نخره 

بنظرت صبر کنم یکی دوماه ببینم بابام چیزی میخره یا نه

سر جهیزیه آبرومون رفت نمیخوام تکرار بشه

خودم داشتم همشو میخریدم

رک به شوهرت بگو بچه تو وظیفته بخری حالا اگه نمیخری مجبوریم بچرو از بیمارستان لخت تحویل بگیریم منم ...

به شوهرم رک گفتم نمیده میگه اگه نخرند ضروری ها رو میخرم

همون کارو میکنم فقط بابام شاید نخره بنظرت صبر کنم یکی دوماه ببینم بابام چیزی میخره یا نهسر جهیزیه آب ...

چندماهته؟؟

منم خیلی سختی کشیدم سرجهیزیه و سیسمونی 💔 

به شوهرم رک گفتم نمیده میگه اگه نخرند ضروری ها رو میخرم

بگو باشه همون ضروری بخر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

بچه ی تو مادرت باید پول سیسمونی بده؟؟؟مگه مادرت زاییده

منم بخدا ناراحتم ولی رسمه مادرم اصلا اگه نخرند خودش میخره 

ولی من میخوام این دوتا هم بخرن هم آبرومون نره هم به هیشکی فشار نیاد