2777
2789

من اولین بچمه سمت ما رسمه بعضی ها خانواده دختر میدن 

بعضی ها هم خانواده دختر کم میخرن یا پول کمی میدن 

یسری ها هم کلا نمیخرن 

پدر و مادر من جدا شدن پدرم خیلی پولداره ولی بچه ها اهل خرج کردن نیست مخصوصا واسه سیسمونی 

از حرفای زن بابامم مشخصه چندتا چیز جزئی بیشتر نمیخرن 

مادرمم پولدار نیست ولی دستش به دهنش میرسه پول سیسمونیرو هم آماده کرده ولی میگه چرا همشو من بخرم یه بخشی میخرم بقیه رو بابات و شوهرت بخرن هر چند شاید تو رودروایسی بمونه بخره که من دلم نمیخواد 

شوهرمم لا پدرش کار میکنه اینا هم خیلی پولدارن پدرشوهرم که ته تهش یه دست لباس بخره 

شوهرمم قصد خرید نداره انگار میگه یا خانوادت کامل بخرن یا اصلا نخرن به شوخی میگه ولی حرف دلشه حتما 

خودمم همش ۵ ۶ میلیون دارم شاغل هم نیستم 

چیکار کنم الان 

کاش هر کدوم ۱۰ یا ۲۰ میلیون بدن به خودم که بخرم ولی روم نمیشه بگم پول بدین 

با این کاربریت زن بابا داری و این داستان ها؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

چرا پدر و مادر باید هم جهاز بدن یا سیسمونی. اخه چه کاریه

گلم حالا اونا لوازمی میدن دستشون درد نکنه ولی خودتون باید بخزید. حالا نمیشه خیلی مفصل بخری لوازم ضروری بخر بقزه اشو کم کم بر حسب نیاز کودک بخرین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ای ک از شماست خودتون تقبل کنید . هی این بگه نمیدم اون بگه ندارم واقعا ارزش داره ؟ 

بگو هرچقد میتونن خانوادت بدن بقیشم خودت بخر

چیزای واجبشم بخر الکی خرج وسایل و چیزای غیرضروری نکن

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

من نمیدونم این رسم سیسمونی از کجا اومده 

اون مردی ک توان مالی خرید مایحتاج بچشو نداره چرا میخاد بچه دار شه؟؟؟

از مامانت که اصلا نباید انتظاری داشته باشی چون یا مجرده که باید فکر خودش باشه

اگرم متاهله شاید همسرش نذاره و نده

از پدرت درحد هدیه و چندتا تیکه میتونی بگیری

اونم بهرحال زندگی خودشو داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نظر خود خوبه پول بدن 

راستش من از بین پدر و مادر گردن پدرت میدونم

وگردن پدرشوهر هم نمیدونم

یگه بزا هرچی خریدن خریدن .هرچی کم بددبعدا بخره شوهرت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

مگه سیسمونی چقدره که هر کدوم ۲۰ تومن بدن 

هر چی مادرت پول میده بگیر ازش پول خودت هم بزار روش بده وسیله برا بابات هم چند تا وسیله تعیین کن بگو بخره به خانواده شوهرت هم نگو خودمم پول دادم بگو همه اش رو اونا گرفتن

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

با این کاربریت زن بابا داری و این داستان ها؟

واقعا تو این سایت نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد 

طرف تایپک عکس کربلا زده بود که رفته بود بعد فیک بود دروغ بود از تو ایسنتا برداشته 

۸۰ درصد سناریو های اینجا هم فیکه 

شوهرت باید بخره

یکی دیگه داره پدر میشه مادر تو یه زن تنها جرا باید پولشو بده؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید
چرا پدر و مادر باید هم جهاز بدن یا سیسمونی. اخه چه کاریهگلم حالا اونا لوازمی میدن دستشون درد نکنه ول ...

منم توقعی ندارم ولی اینطور همه هم میخوان بخرن هم نخرند یجور شدم 

سر خرید جهیزیه ام هم همینطور شد بیشترشو پدرشوهرم خرید 

واقعا تو این سایت نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد طرف تایپک عکس کربلا زده بود که رفته بود بعد فیک بود درو ...

بله عزیزم درسته

این کاربر هم یکی از اون کاربرهاست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️