2777
2789

حالم خیلی خرابه ۴سال عقدبودم وجداشدم بخاطرخیانتاش بعده مدتی باهمسرم که کلی التماسم کردجواب مثبت بدم ازدواج کردم مرده خیلی خوبی بودیهویی عوض شده ومیگه نمیخوامت 

خیلی پیگیری کردم خیانتم نمیکنه خودشو حبس کرده توخونشون خانوادشم میگن مانمیدونیم چش شده هیچی نمیگه کلاادم ساکت وارومیه ولی الان نه همش دادمیزنه چیزی میشکونه میگه نمیتونم باهات بمونم نمیتونم دیگه میگم چرامیگه نمیتونم فقط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ی بنده خدایی بود خیلی خانم خوب و با اصالتی ، ولی از بد روزگار دوتا ازدواج کرد که هر دو همسرش آدم های جالبی نبودن یکی معتاد بود یکی هم کلا مشکلات روانی داشت ، البته بگم قبل از ازدواج اینا خودشون رو خیلی موجه نشون میدادن یجوری که واقعا کسی شک نکرد. دیگه اون خانم بنده خدا محیورشد طلاق گرفت . مهر طلاق دو بار در شناسنامه خورد . 

ولی نفر سوم که همسرش شد تا الان که خبر دارم واقعا خوشبخت شده باش و خوشحالم بابتش چون خانم بسیار آدم خوبی بود . 

هیچی نمیشه تازه من شنیدم با ازدواج بعدی طلاق قبلی تو شناسنامه حذف میشه برو حذف کن

توشناسنانه حذف میشه توذهن چی؟ 

آسیب هاش چی؟ 

تواین محیط کوچیک حرف بقیه وفامیل چی؟

خیلی خیلی عصبیه قبولم نمیکنه بره دکتر

ین نمی‌خوام بترسو نما.ایم موردی که شما میگید که یکدفعه عصبی شده از افسردگی می‌تونه باشه تا تومور یا خونریزی مغزی.

البته اگر مطمینی جدیدا چیزی نمیکشه

بله ی بنده خدایی بود خیلی خانم خوب و با اصالتی ، ولی از بد روزگار دوتا ازدواج کرد که هر دو همسرش آدم ...

مثله منه بدبخت🥺گفتم باهمه چی کنارمیام بزارزندگی کنیم 

آبرومونریز 

ولی کوگوشه شنوا؟ 

میگه میخوام فقط تنهاباشم 

۳۶سالشه

توشناسنانه حذف میشه توذهن چی؟ آسیب هاش چی؟ تواین محیط کوچیک حرف بقیه وفامیل چی؟

خب میخوای چیکار کنی بین زمین و آسمون باشی که مردم حرف نزنن مردم حرف زیاد میزنن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ین نمی‌خوام بترسو نما.ایم موردی که شما میگید که یکدفعه عصبی شده از افسردگی می‌تونه باشه تا تومور یا ...

ولی افسردگی که گرفته دیگه بااین کاراش 

منم مامانم مریضه بابامم ولمون کرده رفته مامانم فلجه روتخت خونه نداریم خونه مادربزرگم زندگی میکنیم🥺هیچ جایی برای بزگشت ندارم