2777
2789
عنوان

یکی تو تل پیام داده و میگه که

317 بازدید | 36 پست

همینجوری پیام داد به انگلیسی سلام صبح بخیر

مال ترکیه هست 

شمارشم اشتراک گذاری کرده تو تل

من جوابش ندادم دوباره فرداش یه عکس از خودش و صبحانه اش فرستاد و نوشا خوبی صبح بخیر بیا صحبت کنیم

نوشتم حرفی ندارم و چیزی نگفتم بعد گفت خیلی کنجکاوم راجبت بدونم 

نوشتم میدونم فیکی و از آشنایی عکس کارت ملی و شناسنامه اش رو فرستاد به صورت زمیندار و گفت من تو کار تجارت روغن ... درست یادم نیست

بعد نوشتم متاهلم بلاکت میکنم

دیدم چندین خط نوشته ما مردم ترکیه مردنی مهربان هستیم شما چرا اینقدر واکنش نشون میدی فقط میخوام بیشتر راجبت بدونم

بعد عکس دوست دخترش فرستاد گفت من خودم دوست دختر دارم فقط میخوام باهات صحبت کنم و کنجکاوم

که بلاکش کردم

به نظرتون چی بود؟! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برا منم یه خانم ازخارج پیام داده بود  پیگیر مشدم از کجا منتها من اصلا جوابشو ندادم گفته بود دلم میخواد راجبت بدونم از خودت بگو

نمیدونم بلاکش کردم یا خودش دیگه پیام نداد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
آخه عکس کارت ملی و شناسنامه اش فرستاد مشخص بود آشنا و ایرانی نیست

از این عکسای فیک زیاد

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ولش کن مزاحمه،،، 

منم پروفم عکس خودمو همسرمه،همسرم کمی توی عکس ازمن جلوتره، خیلی کمممم... 

از کره و ژاپن و آلمان و انگلیس وغیره، هی پیام خارجی میفرستن برام دخترای خوشگیل موشگیل م م ه گنده ،، فکر میکنن آقام😅خبرندارن خودمم دارم😅💔

بلاک میکنم منم، خوب کردی.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️